x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Anchete Judecatorul Cristi Vasilica Danilet: “Am denuntat faptul ca presa din Romania nu mai este libera, ci un instrument politic de propaganda”

Judecatorul Cristi Vasilica Danilet: “Am denuntat faptul ca presa din Romania nu mai este libera, ci un instrument politic de propaganda”

30 Noi 2012   •   20:52
Judecatorul Cristi Vasilica Danilet: “Am denuntat faptul ca presa din Romania nu mai este libera, ci un instrument politic de propaganda”

Judecatorul Cristi Vasilica Danilet (foto) din CSM ataca iar presa. Magistratul i-a luat la tinta pe jurnalistii de la Antena 3, care, joi seara, 29 noiembrie 2012, in cadrul unei emisiuni dedicate zilei de 1 decembrie, au aparut alaturi de copiii lor imbracati in costume nationale. Fara a pronunta numele postului tv sau al vreunui ziarist, Cristi Vasilica Danilet a postat pe Facebook un comentariu cu trimitere directa la respectiva emisiune. In opinia lui Danilet, ceea ce s-a intamplat la Antena 3 a fost o blasfemie, a unor ziaristi care “insulta” si “batjocoresc” romanii si institutiile in fiecare seara si se imbraca apoi in costume nationale, erijandu-se in purtatori de cuvant ai poporului roman.

Prezentam comentariul lui Cristi Vasilica Danilet postat pe Facebook, in legatura cu emisiunea de la Antena 3: “Sa insulti romanii seara de seara, sa batjocoresti oameni si institutii, sa ii imparti in tabere, sa ii instigi pe unii contra altora. Si apoi sa te erijezi in purtator de cuvant al aceluias popor si acelorasi oameni, sa spui ca tii la ei, sa pui pe tine costumul national. Dupa care sa te hizlesti si sa te legeni, fara a te putea lipsi de limbajul suburban... Oare nu e asta o blasfemie?! Oare nu sunt unii care se fac ca iubesc Romania, dar chiar si asa o fac cu o ura grea (vorba lui Cioran)? Romania exista doar pe 1 dec?? Romanii trebuie stimati doar de 1 dec?? In rest ii putem linsa, executa public in virtutea... libertatii de exprimare??”

Citiţi continuarea articolului pe lumeajustitiei.ro

×