x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Andreea Marin Bănică: "Valeriu Lazarov mi-a fost ca un tată"

Andreea Marin Bănică: "Valeriu Lazarov mi-a fost ca un tată"

11 Aug 2009   •   00:00

"Valeriu Lazarov este un om care şi-a pus amprenta pe viaţa mea, aşa cum nu a făcut-o nimeni, pentru că m-a învăţat mult din ceea ce ştiu în profesie, aproape totul, pentru că m-a învăţat să menţin ştacheta sus şi să nu accept compromisul, pentru că m-a învăţat autodisciplina şi respectul de sine şi pentru că, dincolo de toate astea, mi-a fost ca un tată şi m-a ghidat ca un tată şi în viaţa mea personală", a spus Andreea Marin Bănică.

Ea a precizat că a vorbit în urmă cu câteva zile cu Valeriu Lazarov şi era foarte bine. "Era un om foarte discret şi nu recunoştea, probabil, nici faţă de sine că are o problemă de sănătate şi lucra şi pe patul de spital. Asta înseamnă să fii un om greu", a mai spus Andreea Marin Bănică.

Andreea Marin a colaborat cu Valeriu Lazarov la mai multe proiecte de televiziune. Ea a prezentat cea mai longevivă emisiune de televiziune, "Surprize, Surprize", difuzată pe TVR 1 din 1999 până în 2008.
"Între numele Andreea Marin Bănică şi Valeriu Lazarov nu poţi pune decât cuvântul respect, nu pentru o zi, un sezon, sau un an, ci pentru o viaţă.
Regizorul Valeriu Lazarov este mai mult decât mentorul meu, îmi este ca un tată şi e omul căruia îi datorez mult din ceea ce sunt astăzi ca profesionist. Cum nu sunt un om care să se mulţumească a face o viaţă întreagă acelaşi lucru, chiar dacă e un succes neegalat până acum ca durată (9 ani), am luat hotărârea ca, odată cu naşterea primului meu copil, să fac o mare schimbare şi în plan profesional, nu doar în cel personal. Asta înseamnă un pas înainte şi, dacă veţi avea răbdare, veţi înţelege în câteva luni de ce spun asta. Chiar dacă pe moment am hotărât să-mi pun ideile în practică pe cont propriu (e, de altfel, un pas firesc în evoluţia mea), nu exclud, pe viitor, şi chiar îmi doresc, o colaborare, în paralel, cu domnul Valeriu Lazarov, de la care, negreşit, mai am multe de învăţat", a spus Andreea Marin Bănică, în data de 13 februarie anul trecut, după ce Valeriu Lazarov a anunţat că emisiunea "Surprize, Surprize" va intra, începând din 2008, într-o perioadă "de odihnă".
Mediafax

×
Subiecte în articol: special valeriu lazarov