x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Bill Clinton: "Michael Jackson era un om cu un talent imens"

Bill Clinton: "Michael Jackson era un om cu un talent imens"

08 Iul 2009   •   00:00
Bill Clinton: "Michael Jackson era un om cu un talent imens"

Fostul preşedinte american Bill Clinton s-a declarat 'foarte întristat' de moartea lui Michael Jackson, care a primit ieri un omagiu planetar. Clinton, aflat într-o deplasare în Haiti, l-a calificat pe 'regele pop' drept un "om cu un talent imens".



'Am fost foarte întristat de vestea morţii sale şi am fost foarte întristat de toate problemele pe care le-a avut de înfruntat în viaţa sa', a declarat fostul preşedinte american, care a amintit că Michael Jackson a cântat cu ocazia învestiturii sale la Casa Albă în 1993 şi că l-a ajutat la o strângere de fonduri cu un an în urmă, relatează agenţiile France Presse şi Associated Press, citate de Agerpres.

'Era un om cu un talent imens, iar eu cred că, în general, avea intenţii bune', a apreciat Clinton, care se află în Haiti în calitate de trimis special al ONU. 'El purta greutatea faptului că a fost un fenomen la o vârstă foarte, foarte fragedă', a notat soţul actualului secretar de stat american Hillary Clinton. 'Este practic imposibil să devii o persoană puternică' cu un astfel de trecut, a opinat el. (V.A.)

×
Subiecte în articol: special