x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Bobocel, talpă iute!

Bobocel, talpă iute!

de Sorin Anghel    |    12 Apr 2009   •   00:00
Bobocel, talpă iute!

Atleta Ancuţa Bobocel, angajată ca agent în cadrul Poliţiei Române, a câştigat medalia de aur la Campionatul Mondial de Cross al poliţiştilor.



Fata asta e model! Şi o cheamă Bobocel! Ancuţa Bobocel! Atletă la CS Dinamo, club în fruntea căruia se află de câteva zile uriaşa canotoare Elisabeta Lipă, sportiva din Drobeta Turnu-Severin a cucerit medalia de aur cu ocazia Campionatului Mondial de Cross al poliţiştilor. Competiţia a avut loc în Cipru, la Larnaca, şi a reprezentat pentru componenta lotului naţional de atletism un bun prilej de a-şi testa forţele.

DISPUTĂ. Concursul din Cipru nu a fost unul oarecare, la start aflându-se şi câteva sportive din Kenya, ţară ce reprezintă o forţă imensă în atletismul mondial. "La fete, cele mai puternice adversare au fost din Ucraina. Echipa lor este foarte puternică. Îmi pare bine că am reuşit să câştig cursa de cross, care a însemnat o alergare de 6.000 de metri pe şosea", a explicat Ancuţa Bobocel.

OBIECTIV MĂREŢ. Visul cel mare al oltencei de 22 de ani este cucerirea unei medalii olimpice. Momentan este doar un Bobocel care îşi aşteaptă cuminte momentul în care va ajunge să fie o floare şi toate "albinuţele" vor roi în jurul său. "Nu mă las de atletism până când nu o să câştig o medalie la Jocurile Olimpice. Nu ştiu dacă acest lucru se va întâmpla la Londra sau mai târziu, dar sunt sigură că se va întâmpla cândva", spune Ancuţa. Anul acesta va termina cursurile facultăţii şi speră să fie avansată la gradul de subinspector. Cele mai frumoase alergări pe care le face sunt cele care o duc către casa de la Drobeta Turnu-Severin.

×
Subiecte în articol: special