x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Cazul furtului milionului de euro se complică

Cazul furtului milionului de euro se complică

de Carmen Dragomir    |    02 Feb 2011   •   18:56

Trei persoane încarcerate, alte şase arestate în lipsă. Acesta este până în acest moment bilanţul în cazut furtului de un milion de euro de la Ploieşti. Potrivit inspectorului Dan Radu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, primul suspect Alexandru Tănase în vârstă de 16 ani din Valea Călugărească, acum încarcerat, a fost tâlhărit după spargere de 7 indivizi, şi nu de o singură persoană, aşa cum se stabilise după declaraţiile iniţiale. Dintre cei şapte tâlhari, doi au fost arestaţi şi încarceraţi, iar ceilalţi cinci au primit mandat de arestare în lipsă. 

Cel de-al doilea autor al “loviturii”, Lazăr Ionuţ Adrian în vârstă de 24 de ani, este încă de negăsit. Poliţiştii prahoveni au indicii că acesta s-ar afla în Italia. 

La 16 ianuarie 2011 o femeie în vârstă de aproape 60 de ani s-a prezentat la poliţia prahoveană reclamând dispariţia unui milion de euro dintr-o casă nelocuită care îi aparţinea. După mai multe descinderi şi investigaţii, oamenii legii au reuşit să recupereze peste 150 de mii de euro, însă cercul de suspecţi se lărgeşte.

×