x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Există Moş Crăciun!

Există Moş Crăciun!

de Carmen Anghel    |    20 Dec 2010   •   16:07

Dragi copii...
V-aţi gândit vreodată ce s-ar întâm­pla dacă Moş Crăciun s-ar hotărî într-o iarnă să-şi închidă toate atelierele, să-şi trimită renii la păscut, iar  spiriduşilor să le spună să meargă afară să se joace între ei... cu bulgări de zăpadă? Apoi, Moş Crăciun şi draga sa soţie Crăciuniţa să spună că vor să stea pe fotolii, cu picioarele pe scăunele, lângă şemineu, să bea câte o cană de lapte (sau de vin fiert!) şi să ronţăie prăjiturele.

Eeeei.... dacă s-ar întâmpla asta ar însemna că un vis urât ar mânca toată bucuria voastră, a  copiilor. Nu ar mai fi Pom de Crăciun, nu aţi mai primi daruri, poate nu aţi mai merge nici cu colindul...

Gândiţi-vă că au fost vremuri când Moş Crăciun nu exista! Deci nici toată bucuria aceasta de sfârşit de an nu exista în lumea copilăriei.  Aşa că, în această Ediţie Specială dedicată frumoaselor Sărbători de iarnă veţi afla cum a apărut Moş Crăciun, cum a apărut ideea scrisorilor către Moş Crăciun, când a ajuns el pe plaiurile mioritice şi cum a ajuns el cel mai iubit personaj din lume.

Dragi copii! Moş Crăciun există! Asta este sigur, deci nu mai pregetaţi şi dacă încă nu i-aţi scris mai aveţi la dispoziţie câteva zile.  Dacă i-aţi trimis deja scrisorica, pregătiţi-vă ciorăpeii şi puneţi-i şi lui cana cu lapte deoparte.  Nu uitaţi de reni. Vorbiţi cu bunica sau mămica să vă dea câteva din prăjiturelele pregătite pentru familie, ca să le lăsaţi la fereastră sau chiar lângă brăduţ pentru  aceşti minunaţi prieteni ai lui Moş Crăciun.
Şi când veţi auzi "Ho-ho-ho...!"  să închideţi ochii şi să vă prefaceţi că dormiţi.
Crăciun Fericit!  Să primiţi daruri multe şi frumoase!

×
Subiecte în articol: editie speciala moş crăciun