x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special "Marius Tucă Show" - Retrospectiva săptămănii

"Marius Tucă Show" - Retrospectiva săptămănii

de Carmen Dragomir    |    29 Oct 2007   •   00:00
 "Marius Tucă Show"  -  Retrospectiva săptămănii
Sursa foto: Karina Knapek/

Cristian Cioacă, suspectul numărul 1 al Romăniei in aceste zile, patru regine ale muzicii uşoare romăneşti: Margareta Păslaru, Angela Similea, Mirabela Dauer şi Corina Chiriac, problema migraţiei romănilor şi a copiilor pe care tradiţia ii obligă să devină adulţi au fost personajele şi subiectele adunate in colecţia emisiunii.


"Marius Tucă Show" a inceput săptămăna trecută cu un caz care face vălvă in presa romănească de aproape două luni. Cristian Cioacă, suspectat de anchetatori că şi-ar fi omorăt soţia, a fost pentru a doua oară in studioul emisiunii, impreună cu avocatul său, Florentin Sorescu. In acea zi, IGPR a dat un comunicat prin care se anunţa rezultatul expertizei asupra obiectelor găsite intr-o răpă din apropierea Braşovului. S-a stabilit că acestea "prezintă urme biologice de natură umană (...) identice cu cele ale persoanei dispărute." Audiat de anchetatori in acea zi, Cristian Cioacă a comentat exclusiv la "Marius Tucă Show" rezultatul expertizei. Avocatul său susţine că aceste lucruri sunt luate intr-adevăr din casa clientului său, dar că intrebarea care se pune este "Cine le-a luat?". Florentin Sorescu a mai susţinut că anchetatorii au refuzat să preleveze amprentele digitale din casă pentru a se stabili acest lucru. Opinia generală pendulează in continuare intre verdictele "diabolic" sau "nevinovat". Cioacă se apără, răspunzănd acuzaţiilor: "Nu sunt diabolic!".


EXCLUSIV. La emisiunea de marţi, 23 octombrie, sub titlul "Preţul succesului!", au fost invitate patru regine ale muzicii uşoare romăneşti: Margareta Păslaru, Angela Similea, Mirabela Dauer şi Corina Chiriac. Intr-o formă de zile mari, invitatele au vorbit despre ce a insemnat pentru ele gloria de dinainte de 1989, care au fost sacrificiile, dar şi bucuriile unei cariere de zeci de ani.


In studioul emisiunii s-au aflat miercuri, 24 octombrie, Mihai Gheorghiu, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe şi şeful departamentului pentru relaţiile cu romănii de pretutindeni, impreună cu Nadina Nedelea Rus, reporter special la "Marius Tucă Show". Pornind de la un reportaj realizat in Spania, s-a discutat despre problemele, dar şi realizările romănilor, sub titulul "Pleacă ai noştri!". In a doua parte a emisiunii, Taraful Drăgăneşti Vlaşca, alcătuit din patru instrumentişti, a făcut "Recurs la Romănia" prin acordurile de vioară, cobză, ţambal şi bas. Â


Săptămăna a fost incheiată la "Marius Tucă Show" cu subiectul incredibil al copiilor care nasc copii. Mariela Neagu, secretar de stat ANPDC, şi Mariane Buceanu, expert ANR, au fost invitate la dezbaterea despre anormalitatea care a devenit normal - o discuţie pornind de la cazul unei fetiţe care a devenit mamă la 12 ani. In a doua parte a serii, "Recursul la Romănia" a fost continuat cu un recital al lui Marius Mihalache şi al trupei sale.


Intrebări in cazul "Cioacă - Elodia"

"Există posibilitatea ca cineva s-o fi omorăt şi, ca să-l incrimineze pe el, a luat aceste lucruri de la rufe murdare şi le-a amestecat cu restul?"

"De ce dl Cioacă, de cănd a dispărut soţia sa, e mereu cu zămbetul pe buze şi nu e trist? Nu pare a fi afectat, sigur el a omorăt-o!"

"De ce credeţi că a picat Cioacă proba cu detectorul de minciuni, deşi susţine că e nevinovat?"

"De ce nu sunt suspectaţi şi primul soţ şi amantul? Doar şi ei puteau la fel de bine să comită crima! Mie mi se pare că doamna avocat a inscenat totul."

"Domnule Cioacă, de ce nu emiteţi o ipoteză proprie asupra dispariţiei soţiei d-voastră?
E absurd ce vi se intamplă, dar vă bucuraţi de simpatia naţională. Curaj!"

"Chiar dacă acele probe se dovedesc a fi ale persoanei dispărute, totuşi ajung la concluzia că justiţia din Romănia işi face pe deplin datoria. Sper din tot sufletul că Cioacă este nevinovat. Am şi eu o fetiţă, zi de zi mă găndesc şi mă rog la Dumnezeu pentru a nu trăi despărţiţi vreodată. Dacă el este criminalul, Dumnezeu nu-l va lăsa liber, am să mă rog pentru asta, iar acel zămbet de pe buze o să-i dispară."


Pentru reginele căntecului...

"Asemenea talente n-o să se mai nască niciodată. Melodiile lor le ascult şi niciodată nu mă satur de ele. Ne aduc bucurie, fericire. Aţi fost, sunteţi şi veţi rămăne REGINE ale sufletelor noastre!"

"Aceste PRIMADONE ale muzicii uşoare ar putea da un concert care i-ar concura cu brio pe cei trei mari tenori şi ne-ar bucura mult."

"Aceste patru doamne căntă dumnezeiesc de frumos! Să le dea Dumnezeu putere şi sănătate! Acestea sunt adevăratele valori ale muzicii romăneşti."

"In această noapte, in faţa icoanei, rugăciunea spusă nu a fost «Tatăl nostru». Am cerut ca Domnul să-şi reverse infinita lumină in viaţa Corinei, Angelei, Margaretei şi Mirabelei."

"Ele sunt adevăratele vedete, nu făcăturile din ziua de azi. Cu mici excepţii. Le iubesc pe toate. Sunt şi acum extraordinare. Şi pot cănta şi acum live."

"Diamantul, oricăt de vechi ar fi, tot diamant rămăne! Am crescut cu melodiile dvs. Reuşiţi să rămăneţi vărful de piramidă al muzicii uşoare romăneşti."

"Doamnele acestea sunt singurele voci care cutremură Romănia de emoţie. Păcat că au uitat asta."

Dacă in viaţa dumneavoastră se intămplă ceva deosebit, dacă asistaţi la un eveniment special, spuneţi-ne la telefoanele 021-20.87.500, 021-20.87.600, scrieţi-ne la adresa tucashow@antena1.ro sau trimiteţi SMS la 1313 (mesajul trebuie să conţină textul TUCA SHOW şi MESAJUL TÃ...U.)


×
Subiecte în articol: special cioacă show tucă show tuc