x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Michael Jackson merge în mormânt fără creier

Michael Jackson merge în mormânt fără creier

06 Iul 2009   •   00:00

Informaţie şocantă referitoare la Michael Jackson. Potrivit Mirror.co.uk, megastarul va fi înmormântat fără creier, după ce medicul legist a reţinut organul pentru a face teste neuropatologice.



Membrii familiei Jackson au fost deja anunţaţi că trupul megastarului va trebui înmormântat fără creier. Ei ar fi putut să amâne funeraliile lui Michael Jackson cu încă trei săptămâni, însă au decis ca înmormântarea să aibă loc marţi. Purtătorul de cuvânt al Institutului de medicină legală din Los Angeles, Craig Harvey, a confirmat că vor fi efectuate teste neuropatologice.

Acest tip de test se efectuează la două săptămâni de la deces, creierul fiind un organ care are nevoie de mult timp pentru a se solidifica şi pentru a putea fi analizat. Prin examinarea creierului vor fi stabilite tipurile de medicamente folosite. De asemena, se va stabili dacă Michael Jackson a folosit şi în trecut medicamente în exces.

Michael Jackson va fi înmormântat marţi, 7 iulie, în cimitirul Forest Lawn din Los Angeles. La ora 10.00, ora locală, va avea loc ceremonia funerară publică a starului.

×
Subiecte în articol: special