x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Mika! – Ediţie Specială, 27 iulie

Mika! – Ediţie Specială, 27 iulie

23 Iul 2010   •   00:00
Mika! – Ediţie Specială, 27 iulie

Mika, pe numele său real Mica Holbrook, s-a născut la 18 august 1983. Este originar din Beirut, Liban, dar s-a stabilit la Londra după ce câţiva ani a locuit la Paris. Provine dintr-o familie multiculturală - mama libaneză, tatăl american.
Din cauza firii sale extrem de timide, adeseori Mika a fost considerat un inadaptat. Aparenta sa ciudăţenie a determinat-o pe mama lui să îl retragă de la şcoală şi să se ocupe de educaţia fiului său acasă.
Mika a luat lecţii de la un profesor de operă rus. A cântat la Royal Opera House. Vocea lui acoperă nu mai puţin de cinci octave!

A crescut ascultând muzică foarte diversă - Bob Dylan, Serge Gainsbourg sau muzica libanezului Fairuz, de la părinţii săi, apoi "muzica pop în cel mai adevărat sens cu putinţă, pentru că indiferent dacă era un cântec rock sau o piesă a Ninei Simone, puteam auzi melodia, mesajul său... şi asta îmi dădea un anume sentiment de invincibilitate", spune artistul.

Mika şi-a început cariera pop cu piesa definitorie "Grace Kelly", care s-a vândut în aproape 3 milioane de exemplare în întreaga lume. A urmat albumul de debut, "Life In Cartoon Motion", un megasucces ce a înregistrat vânzări de 6 milioane de discuri. Toate single-urile lansate au devenit hit-uri: "Relax (Take It Easy)", "Big Girls (You Are Beautiful)", "Happy Ending" sau "Lollipop". Coperta primului disc "Mika Life in Cartoon Motion" a fost realizată de sora sa Yasmine, artista care foloseşte pseudonimul Dawack.
Acest album va însoţi Ediţia Specială din 27 iulie. Audiţie plăcută!
Să dansaţi frumos!

Detalii pe getmusic.ro

×
Subiecte în articol: special observator