x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Mioara Roman: "Cine nu recunoaşte că, uneori, a avut gânduri de suicid, minte"

Mioara Roman: "Cine nu recunoaşte că, uneori, a avut gânduri de suicid, minte"

20 Iul 2010   •   00:00

Mioara Roman a fost, aseară, prezentă în platoul emisiunii "Răi da' buni", invitata lui Mihai Morar alături de Carmen Rădulescu şi Silvia Dumitrescu.


"Nu ştiu daca sunt puternica, mai degraba incercata de viata. Cel mai greu moment al vietii mele a fost cand am fost diagnosticata cu melanom, o forma grava de cancer", a inceput sa povesteasca doamna Mioara Roman.

A fost operata, a trait ani de zile cu "sabia deasupra capului", insa... "Nu prea aveam timp sa ma gandesc la boala, aveam mereu in minte prezent gandul responsabilitatii fata de cele doua fiice ale mele, fata de familie", a continuat doamna Roman. "Insa, cine nu recunoaste ca, in momente grele, a avut ganduri de suicid minte".

In ceea ce o priveste pe Madalina Manole, invitata lui Mihai Morar a refuzat sa dea un verdict, intrucat sufletul si mintea sunt lucruri mult mai complexe si complicate ca sa le putem epuiza intr-o discutie.

"Cel mai greu pentru un tanar este sa aiba raspunderi prea devreme. La Madalina se adunasera prea multe. Era un om care voia sa faca totul bine si parea sa aiba un gand ca, daca ea isi face treaba, n-are cum sa fie rau. Din generatia ei, nu stiu daca au reusit tot timpul cei mai buni. Pretul publicitatii, al expunerii, este mult prea mare", a conchis Mioara Roman, la Antena2.

×
Subiecte în articol: special observator