x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Mircea Sandu: "Sper ca Mutu sa revina peste un an"

Mircea Sandu: "Sper ca Mutu sa revina peste un an"

19 Oct 2004   •   00:00

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a aflat si el de situatia lui Mutu. Desi afectat, el a incercat sa mascheze gravitatea situatiei, chiar daca ii acuza pe cei cu viata extrasportiva, exprimandu-si speranta ca Mutu va reveni pe gazon intr-un an.

  • Jurnalul National: Domnule presedinte, ce parere aveti despre dezvaluirile lui Ioan Becali?

    Mircea Sandu: Ce parere sa am? Daca asta e realitatea, e cruda. Eu am spus mai de mult ca sunt probleme de anturaj. Nu e numai problema lui Mutu, e a tuturor tinerilor, care, o data cu deschiderea Romaniei, au cazut in capcana tentatiilor.

  • Ce va urma?

    Mutu a recunoscut, probabil ca va da o declaratie in fata federatiei, a ligii, a sindicatului. Va trebui sa spuna unde si cand, in ce circumstante a luat substantele.

  • Ce suspendare risca?

    Daca renunta la proba B, poate fi suspendat doar sase luni, cat e minimum. In cel mai rau caz va fi suspendat pentru doi ani. Asa prevede incalcarea acestui cod.

  • V-a socat vestea?

    M-a socat, dar, mai repede, e un soc pentru el. Problema se pune pentru echipa nationala.

  • Ce se va alege de ea?

    Viata merge inainte. Acum chiar sunt probleme. Chivu, Ganea, Niculae, Radoi accidentati, Pancu joaca intr-un picior. Mutu este inca o pierdere importanta. Sper totusi ca el sa-si revina intr-un an. Acum, cred ca e pierdut pentru echipa nationala.

  • Ati vorbit cu el?

    Cu el, nu, dar cu Victor Becali da. Era la o discutie cu sindicatele. Mi-a confirmat si el.

  • Isi va reveni Mutu?

    Trebuie sa fie tare, pentru ca banii nici nu mai conteaza in ziua de azi. Mai sunt unii putoi azi care cred ca daca au un castig de 100 sau 200 de mii de dolari pe an, gata, viata li se cuvine. Eu am mai facut referire la unii fotbalisti, nu neaparat de echipa nationala, care consuma cantitati de alcool prea mari pentru un jucator profesionist.

  • Ati spus ca veti inclina sa dati crezare presei daca se va dovedi ca Mutu s-a drogat.

    Inseamna ca presa a avut niste date reale. Orice om normal se gandeste la asa ceva.

  • Incepeti sa credeti si scandalul Flora?

    Incep sa cred ca presa a avut dreptate.

  • Cu Iordanescu ati discutat?

    Da, i-am spus ca Mutu a iesit pozitiv. Acum, trebuie sa ne adunam, sa ne concentram. Cu o victorie in Armenia, suntem in grafic. Pana in martie, la meciul cu Olanda, mai e ceva timp.

  • Nu va e teama ca selectionerul va demisiona?

    Iordanescu este totusi general al Armatei Romane. Cand Armata e decimata, el trebuie sa faca in asa fel incat sa castigam totusi razboiul.

    VERDICT

    "Stiam si eu de la Giovani despre Mutu. Asta e! Fiecare doarme cum isi asterne. Daca a gresit, sa plateasca" - Dumitru Dragomir, presedinte LPF

    SI ZICU?

    Ioan Becali a marturisit ca este satul de atitudinea fotbalistilor romani. "Fotbalistii astia ma fac de ras in Europa. Prin relatiile mele, Zicu a ajuns sa castige 600.000 de euro pe an. Vad ca el nu isi da seama de acest lucru. Nu pot sa imi explic ce se intampla cu el. Daca o sa continue in acest mod eu o sa-i reziliez contractul pe care el il are cu Inter", a spus Becali. Avandu-i in studio, alaturi de Ioan Becali, pe Dinu "Vama", presedintele Rapidului, stelistul Mirel Radoi, si presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu, realizatorul emisiunii "Fanatik", Horia Ivanovici, a intrat in legatura telefonica cu impresarul Gheorghe Popescu. Acest lucru l-a deranjat pe Giovani, care a parasit studioul nervos.
  • ×
    Subiecte în articol: eveniment mutu