x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Omar Hayssam a fost arestat!

Omar Hayssam a fost arestat!

05 Apr 2005   •   00:00

Omul de afaceri siriano-roman, Omar Hayssam, care sustine ca a fost contactat telefonic de persoane neidentificate, care au cerut patru milioane de dolari in schimbul eliberarii celor trei ziaristi romani rapiti in Irak si a cetateanului irakiano-americano-roman, a fost arestat.



  • de MARINA CONSTANTINOIU

  • Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Adriana Saftoiu, a anuntat, in aceasta seara, ca cetateanul roman Omar Hayssam a fost retinut de catre procurorii Parchetului ICCJ, inainte ca Parchetul sa faca un anunt oficial in acest sens.

    "Mentionam ca alte actiuni conexe se deruleaza la Bucuresti si Bagdad. Orice alte informatii suplimentare in acest moment pericliteaza actiunea de recuperare a jurnalistilor romani rapiti", a spus purtatorul de cuvint al Presedintiei.

    Grupul operativ actioneaza in continuare pentru salvarea celor trei jurnalisti, a precizat Saftoiu. Cu putin timp inainte de anuntul Adrianei Saftoiu, surse judiciare au informat ca Omar Hayssam a fost ridicat de politisti in jurul orei 19.00, facindu-se totodata descinderi in sediile firmelor acestuia din Soseaua Stefan cel Mare si bulevardul Poligrafiei. Parchetul ICCJ va difuza un comunicat oficial.

    ×
    Subiecte în articol: eveniment