x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Procurorii, despre salarii si reforma

Procurorii, despre salarii si reforma

04 Noi 2005   •   00:00

Raportul de tara, modificarile legislative, problemele salariale si de logistica sunt temele dezbaterii care va avea loc vineri, cand Sectia de procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) se va intalni cu reprezentantii procurorilor din mai multe parchete din tara.

La discutiile care vor avea loc la Complexul "Flamingo" din Eforie Sud vor participa reprezentanti ai procurorilor din cadrul parchetelor curtilor de apel Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Craiova, Constanta, dar si din cadrul Parchetului Curtii Militare de Apel, informeaza joi Biroul de presa al CSM. Discutiile vor viza Raportul de tara, Planul de actiune privind implementarea strategiei de reforma a sistemului judiciar, masurile care se impun pentru implementarea legilor justitiei in urma modificarilor survenite prin adoptarea Legii 247/2005, problemele salariale cu care se confrunta procurorii, logistica necesara, preluarea sarcinilor inspectorilor de catre Inspectia Judiciara din cadrul CSM si problemele de personal.

FETE INALTE. Intalnirea este prima din cele trei planificate de Sectia de Procurori, urmatoarele fiind programate la 22 noiembrie la Suceava si la 25 noiembrie la Alba-Iulia. La dezbateri au fost invitati ministrul Justitiei, Monica Macovei, si procurorul general, Ilie Botos.

×
Subiecte în articol: eveniment