x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Servicii europene de transport furnizate de companii românești

Servicii europene de transport furnizate de companii românești

28 Iun 2021   •   12:37
Servicii europene de transport furnizate de companii românești

TRANSCAR SRL este o companie românească care furnizează servicii profesionale de transport de peste 18 ani. Cu multă ambiție și profesionalism au reușit să se dezvolte ca o companie românească care furnizează, însă, servicii de transport la nivelul țărilor dezvoltate din Europa.

Cu o flotă auto formată din autocare și microbuze foarte moderne, compania TRANSCAR SRL pune la dispoziția firmelor sau la dispoziția persoanelor interesate servicii de închirieri autocare și microbuze, servicii de transport intern și internațional, servicii de transport copii la școală, servicii de transport salariați, etc.

În ce localități din România puteți contracta servicii europene de transport furnizate de o companie românească?

Absolut toate serviciile de transport incluse în portofoliul acestei companii pot fi contractate în următoarele localități din România: București, Ilfov, Alexandria, Roșiorii de Vede, Videle, Turnu Măgurele și Zimnicea.

Dacă locuiți în alte localități și dacă aveți nevoie de servicii de genul acesta, nu ezitați să contactați telefonic reprezentanții companiei, formând numărul de telefon postat pe site-ul transcarsrl.ro. De foarte multe ori acest furnizor a găsit soluții avantajoase și pentru solicitările primite din alte localități!

Vă recomandăm cu această ocazie, serviciile TRANSCAR SRL de inchirieri autocare pentru organizarea de excursii, pentru vacanțele copiilor, pentru transportul persoanelor la evenimente speciale de genul nunți, botezuri, petreceri de absolvire, reuniuni diferite, congrese, conferințe, etc.

Autocarele din dotare sunt de capacități diferite. Pot fi transportate grupuri de diferite mărimi atât în țară cât și în străinătate. Autocarele sunt de tip Mercedes, Volvo, IVECO sau Isuzu. Sunt dotate cu sisteme moderne de aer condiționat, cu sisteme de iluminat pentru citit, unele dintre ele au toalete on-board și instalații bune de sonorizare.

Același lucru este valabil și pentru serviciile de inchirieri microbuze, pe care le recomandăm persoanelor care doresc să plece în vacanțe în grupuri mai mari, persoanelor care organizează evenimente la distanță de localitatea unde domiciliază sau companiilor private și de stat care au nevoie de ajutor pentru transportul copiilor la școală sau al salariaților la locul de muncă.

Servicii diversificate de transport la nivel european

Dacă sunteți proprietarul unei companii noi sau dacă ați decis să o dezvoltați în plus pe cea veche, solicitați acum detalii despre serviciile TRANSCAR SRL de transport angajati Bucuresti, Ilfov si Alexandria. Sunt servicii de transport la nivel european, flota auto este foarte modernă și șoferii sunt foarte buni în ceea ce fac.

Compania TRANSCAR SRL are inclusă în oferta sa și servicii moderne de transport la și de la aeroport. Pentru agențiile de turism care organizează frecvent excursii în străinătate, oferta este valabilă pentru orice tip de grup și pentru orice aeroport situat pe teritoriul României.

Să aveți o călătorie cât mai plăcută!

×