x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Supliment Jurnalul: "Student 2010 – Baftă la examen!"

Supliment Jurnalul: "Student 2010 – Baftă la examen!"

de Diana Scarlat    |    23 Iun 2010   •   00:00
Supliment Jurnalul: "Student 2010 – Baftă la examen!"

Numărul total de locuri în universităţi, condiţiile de admitere, taxele, avantajele şi dezavantajele studenţiei, programele finanţate din fonduri europene şi multe informaţii despre anul universitar 2010-2011 aflaţi din suplimentul "Student 2010". Suplimentul va fi distribuit gratuit împreună cu Jurnalul Naţional la 24 iunie 2010.

În cele 48 de pagini de informaţii, candidaţii din acest an mai pot afla ce noutăţi le aduce anul universitar 2010-2011, ce facultăţi sau universităţi noi există, cum pot obţine reduceri la diverse produse sau ce schimbări aduce Legea Educaţiei Naţionale.

De asemenea, informaţii despre studiile aprofundate şi capcanele lor, despre preferinţele cadrelor universitare referitor la modalitatea de admitere în facultăţile de stat sau despre lupta studenţilor cu Guvernul în anul 2010. În afară de problemele cauzate de lipsa fondurilor sau de legislaţie, studenţii au şi veşti bune, pentru că le rămân multe dintre reducerile pe care le-au obţinut în ultimii ani. Cei care vor obţine legitimaţia de student pentru anul universitar 2010-2011 pot afla ce facilităţi le poate aduce aceasta, cum îşi pot cumpăra mai ieftin cărţi, ce reduceri le fac magazinele, cluburile sau restaurantele, cum îşi pot cumpăra bilete de tren mai ieftine în ţările prin care călătoresc sau cum pot avea acces gratuit la muzee, expoziţii şi diverse evenimente.
Şi vacanţele sunt mai ieftine pentru studenţi, iar cardurile speciale reduc preţurile la cazare în mai multe ţări europene.

×
Subiecte în articol: special