x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Surprizele lui Nutu Camataru

Surprizele lui Nutu Camataru

14 Aug 2004   •   00:00

Cunoscutul cap al lumii interlope bucurestene Nutu Camataru a fost din nou in verva ieri la Curtea de Apel Bucuresti.

Adus in fata judecatorilor pentru ca atacase decizia de prelungire a mandatului sau de arest preventiv, Nutu Camataru a provocat din nou rumoare prin afirmatiile facute in fata instantei. Pe langa faptul ca se considera nevinovat, Nutu a sustinut ca l-au mai dus si la Parchetul Anticoruptie, unde i s-ar fi cerut sa vorbeasca despre tot felul de spagi pe care le-ar fi dat unor inalti reprezentanti ai statului si justitiei romane.

"Cine poate sa-mi faca si mie dreptate? M-au dus si la PNA. M-au facut camatar, m-au intrebat de politistul Herghelegiu de la Crima Organizata, ca l-am legat (n.r. - i-am dat mita). Pe omul asta nu l-am mai vazut de doi ani si il stiu ca sportiv. De ce m-au bagat in dosarul cu barul Orient? Eu eram la nunta. Ca i-am dat bani lui Gigi Becali sa cumpere judecatori, iar el mi-a dat un teren in schimb. M-au intrebat carui ministru i-am dat sase perechi de porumbei", si-a tinut Nutu pledoaria in aparare.

PRIETENI ALESI. Incercand sa demonstreze instantei ca nu este "capul crimei", Nutu Camataru le-a spus judecatorilor ca are prieteni artisti, nicidecum interlopi. "Eu i-am dus la "Surprize, Surprize" caii lui Sergiu Nicolaescu, atunci cand a implinit 72 de ani. Leoaica din videoclipul lui Pepe este a mea", si-a prezentat Nutu alti prieteni. La termenul trecut, Nutu Camataru a acuzat de coruptie mai multi demnitari si reprezentanti ai Politiei si Parchetului. La jumatatea lunii iulie, el a fost arestat pentru crima organizata, proxenetism, trafic de fiinte umane, talharie, lipsire de libertate si inselaciune. Fratele lui Sile fusese deja inhatat de procurori la inceputul lunii mai. Curtea de Apel Bucuresti a ramas in pronuntare cu privire la arestul preventiv a 11 dintre inculpati, iar pentru alti doi lucrurile vor fi analizate luni. (Miruna Pasa)

×
Subiecte în articol: eveniment nutu