x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Tito Jackson: "L-am întrebat despre dependenţa de medicamente. El a negat de fiecare dată"

Tito Jackson: "L-am întrebat despre dependenţa de medicamente. El a negat de fiecare dată"

15 Iul 2009   •   00:00
Tito Jackson: "L-am întrebat despre dependenţa de medicamente. El a negat de fiecare dată"

Unul dintre fraţii lui Michael Jackson a declarat, astăzi, într-un interviu acordat unui cotidian britanic, că membrii familiei Jackson au avut o discuţie aprinsă cu starul în legătură cu presupusa lui dependenţă de medicamente, cu puţin timp înainte de moartea lui.



Potrivit declaraţiei lui Tito Jackson, mai mulţi membri ai familiei Jackson, alarmaţi de informaţiile pe care le-au primit şi care îi avertizau că fratele lor devenise dependent de medicamente, au organizat un adevărat "raid" la Neverland, celebra fermă din California a cântăreţului.

"Michael a făcut totul pentru a se asigura că noi nu vom afla nimic despre consumul de medicamente", a declarat Tito Jackson. Dar, confruntându-se cu un număr tot mai mare de informaţii care le parveneau despre acest subiect, familia a început să se îngrijoreze în legătură cu sănătatea starului.

"A trebuit să acţionăm, eu, surorile mele - Janet, Rebbie şi La Toya -şi fraţii mei Jackie şi Randy", a declarat Tito pentru cotidianul britanic Daily Mirror, citat de Mediafax.

"Am dat buzna în casa lui şi el a fost foarte surprins să ne vadă. Ne-am dus într-una din camere şi am avut o discuţie cu el. Unii dintre noi plângeau", a adăugat Tito Jackson.

Cauzele morţii lui Michael Jackson sunt încă necunoscute, dar anchetatorii americani investighează rolul pe care l-ar fi putut avea consumul de medicamente în decesul starului.

"L-am întrebat de mai multe ori dacă ceea ce auzisem despre dependenţa lui de medicamente era adevărat. El a negat de fiecare dată", a mărturisit Tito Jackson.

Cotidianul britanic Daily Mail nu precizează data vizitei membrilor familiei Jackson la ferma Neverland.

Tito Jackson a declarat că unul dintre medicii lui Michael Jackson l-a asigurat că fratele său este sănătos. Totodată, el a mărturisit că gărzile de corp ale lui Michael Jackson au împiedicat, ulterior, familia Jackson să se mai apropie de star pentru a-i vorbi despre aceste lucruri.

Între timp, Institutul medico-legal din Los Angeles i-a cerut dermatologului lui Michael Jackson să predea "dosarele medicale suplimentare" ale starului decedat, păstrate în cabinetul din Beverly Hills al acestui medic, a declarat Craig Harvey, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Arnold Klein, dematologul lui Michael Jackson, a declarat într-un interviu acordat postului CNN că era la curent cu faptul că starul consumase în trecut Diprivan, un sedativ utilizat în anestezii, dar a negat faptul că el i-ar fi prescris acest medicament. "Ştiam că a luat Diprivan în timpul unui turneu în Germania. Lua acest medicament sub supravegherea unui anestezist, ca şi cum era vorba de un somnifer. I-am spus că asta era o adevărată nebunie", a declarat Arnold Klein.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac. Înmormântarea celebrului cântăreţ american a fost amânată până la aflarea rezultatelor testelor toxicologice efectuate pentru a stabili cauza decesului artistului.

×
Subiecte în articol: special jackson michael jackson tito