x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Becali: Azi i-am dat pe Rada şi pe Semedo şi l-am adus pe N'Doye de la Vaslui

Becali: Azi i-am dat pe Rada şi pe Semedo şi l-am adus pe N'Doye de la Vaslui

11 Dec 2008   •   00:00

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, la Sport.ro, că a reuşit transferul jucătorului Ousmane N'Doye, de la SC Vaslui, în schimbul căruia i-a cedat pe Ionuţ Rada şi Antonio Semedo.



"Jucători străini nu veţi mai vedea la Steaua, doar dacă va pleca un jucător străin şi va veni altul în loc. Dayro nu va pleca de la Steaua. Azi am făcut un transfer la Steaua, un jucător străin. Eu l-am vrut, nu Dorinel, că eu fac echipa la Steaua. Habar n-am din ce ţară este jucătorul ăsta. Azi i-am dat pe Rada şi pe Semedo şi l-am adus pe N'Doye de la Vaslui!", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că Steaua era pe primul loc în clasamentul Ligii I dacă îl aducea înapoi pe atacantul Pepe Moreno. "O să mai luăm un Arthuro, ca să mai dăm 600.000, şi să mai pierdem un 1.000.000, că m-am luat după cineva, care mi-a zis că este mai bun ca Pepe Moreno. Dacă rămânea Pepe Moreno acum Steaua era pe primul loc. Când un jucător face sub 1.000.000, atunci el atâta face", a precizat finanţatorul FC Steaua.

Arthuro a fost adus în vară în Ghencea de fostul manager, Adrian Ilie, de la echipa din Segunda Division, Cordoba CF, pentru a-l înlocui pe Pepe Moreno. După meciul cu Olympique Lyon, de la Bucureşti, pierdut de Steaua cu scorul de 3-5, Arthuro a fost trimis la echipa a doua, dar a fost rechemat după instalarea lui Dorinel Munteanu. Atacantul Arthuro Bernhardt şi mijlocaşul spaniol Abel Gomez Moreno şi-au reziliat, marţi, contractele pe care le aveau cu Steaua.

Becali a dat de înţeles că ar putea să-l readucă la echipă pe antrenorul Marius Lăcătuş. "Voi vorbi în particular cu Marius Lăcătuş despre ce se va întâmpla în viitor. Dorinel, când a venit, mi-a zis că avem un lot extraordinar, dar nu a făcut pregătirea de iarnă. Îl las pe el să facă pregătirea de iarnă, dacă după aia echipa joacă tot aşa, îi dau eu un telefon lui Marius, iar Marius nu o să ma refuze", a afirmat Becali.
Mediafax

×
Subiecte în articol: sport steaua