x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vasile Turcu: "«Băiatu' lu' tata» l-a umilit pe Mircea Rednic"

Vasile Turcu: "«Băiatu' lu' tata» l-a umilit pe Mircea Rednic"

31 Mai 2009   •   00:00

Vasile Turcu era extrem de supărat la finalul partidei cu FC Braşov, anunţînd că din vară va face curăţenie generală la toate nivelurile echipei:



"Ce să mai facă domnul Rednic la Dinamo, ce să mai reconstruiască? Eu nu ştiu dacă mai rămîn, mai analizez, dar la Dinamo trebuie reconstrucţie totală, de la doctori pînă la jucători.

Răzvan, «băiatu' lu' tata», i-a arătat lui Mircea Rednic ce înseamnă să joace fotbaliştii pentru tine, l-a umilit pur şi simplu, nu o să uite toată viaţa lecţia asta. Să se ducă în Belgia acolo, că e neputincios. În vară i-am zis lui Borcea să nu-l aducă pe Rednic, că face cea mai mare greşeală. Am muncit eu să conving 5 jucători care nu voiau să lucreze cu el.

Trebuie să facem curăţenie generală din vară. Antrenori, medici, masori, jucători, toţi trebuie să-şi dea demisia. Îmi cer scuze faţă de suporteri că am pierdut campionatul. Îmi pare rău că le-am luat atîta apărarea jucătorilor şi antrenorilor.

În condiţiile actuale, eu nu mai bag bani la Dinamo. Golanii aceştia de jucători nu au avut pic de respect pentru noi, acţionarii. Trebuia să rămînă în cantonament după eşecul de la Urziceni. Mi-e ruşine!

Unirea Urziceni merită pe deplin titlul, Dan Petrescu trebuie privit ca un erou", a spus Vasile Turcu la Fanatik Show , pe OTV.

×
Subiecte în articol: sport