x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport 10 locuri pentru A

10 locuri pentru A

13 Mai 2004   •   00:00

Selectionerul Anghel Iordanescu a nominalizat ieri jucatorii din strainatate pentru meciul amical din Irlanda, care va avea loc pe 27 mai la Dublin, pe stadionul „Lansdowne Road". Reunirea este programata pe 24 mai, ora 12:00, la Casa Fotbalului.

DECIZIE. Intre cele doar 12 nume la care a apelat Generalul nu se regasesc prea multe surprize. Poate doar chemarea fundasului Cristian Dancia, de la Torpedo Moscova, care a fost convocat. Iata lista completa a „stranierilor": Lobont, Stelea, Stoican, Iencsi, Rat, Dancia, Ov. Petre, Soava, Cernat, Mutu, Ganea, M. Niculae. De remarcat ca Iordanescu a mai pastrat cel putin 10 locuri pentru reprezentantii campionatului intern, impresionat de evolutia acestora in amicalul castigat senzational contra Germaniei.

ABSENTE. De pe lista absenteaza motivat Chivu si Pancu, ambii accidentati, dar revine Cernat dupa pancreatita care l-a tinut departe de gazon aproximativ o luna. In fine, Mitea si Contra, implicat intr-un scandal sexual, au iesit si ei din calculele Generalului, chiar daca primul a iesit recent campion cu Ajax. (Mihai Igirosanu)

Locul 23 in clasamentul FIFA

Echipa nationala a Romaniei ocupa locul 23, cu 658 de puncte, in clasamentul FIFA Coca-Cola dat publicitatii ieri. „Tricolorii" au urcat cinci pozitii fata de ierarhia anuntata de forul mondial la mijlocul lunii aprilie. Selectionata antrenata de Anghel Iordanescu se afla la egalitate de puncte cu reprezentativa Arabiei Saudite. Adversarele Romaniei in preliminariile Cupei Mondiale din anul 2006 ocupa urmatoarele pozitii: Olanda - 4, Cehia - 10, Finlanda - 42, Macedonia - 90, Armenia - 112 si Andorra - 146.
×
Subiecte în articol: sport