x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Daca batem suntem campioni"

„Daca batem suntem campioni"

21 Mai 2004   •   00:00
„Daca batem suntem campioni"

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, considera ca echipa sa nu mai poate pierde titlul de campioana in cazul unei victorii la Timisoara.

SORIN ANGHEL, DANIEL NEACSU - Timisoara

Inaintea jocului de la Timisoara, ultimul in care Dinamo se mai poate „impiedica" in acest sezon, antrenorul Ioan Andone considera ca gruparea din Stefan cel Mare nu mai poate pierde locul intai in cazul unei victorii in fata lui „Poli" AEK.

INCREZATOR. „Meciul cu Poli este cel mai greu din acest campionat. Este decisiv pentru noi pentru a ne pastra primul loc si pentru a lua o optiune pentru titlu. Daca nu castigam, mai raman doua etape, iar cand mai sunt sanse teoretice poti sa speri. Asa face si Steaua acum, nu? Daca batem, suntem campioni. Nu conteaza ca cei de la "Poli" joaca pe o prima uriasa pentru intrecerea noastra interna. Pe teren se joaca 11 la 11 si care va fi mai bun va castiga", a declarat Andone, care nu se teme de atmosfera creata de suporterii banateni. „Tot timpul Dinamo a fost primita cu ostilitate la Timisoara, dar echipa de acum care joaca aici s-a obisnuit sa faca fata adversitatii publicului la toate jocurile disputate in deplasare in acest sezon", a precizat „Falcosul".

AMBITIE. Presedintele timisorenilor, Anton Dobos, spune ca echipa sa va lupta pentru a invinge pe Dinamo nu doar datorita sumelor uriase care se invart in jurul acestui meci. „Vom lupta pentru Timisoara, a carei rivalitate cu Dinamo trebuie respectata. Noi suntem datori suporterilor, pe care de multe ori nu i-am multumit prin evolutii sau prin rezultate", a spus Dobos.

2.000 de „caini" pe Bega

In ciuda mesajelor obscene trimise de suporterii dinamovisti rivalilor de pe Bega, viceprimarul Timisoarei, Adrian Orza, a promis ca in ziua jocului atmosfera in oras va fi una civilizata. La meciul de maine seara si-au anuntat prezenta 2.000 de suporteri dinamovisti. Dintre acestia, circa 800 vor pleca din Capitala in dimineata jocului, restul urmand sa soseasca pe Bega din orasele din Ardeal.

Barcauan: „Se va juca pe teren"

Cosmin Barcauan considera ca meciul de la Timisoara va fi cel mai greu din retur. „Jucam impotriva a 11 fotbalisti si cine va fi mai bun va castiga. Nu conteaza cati bani vor fi la mijloc. Va fi cel mai greu meci din retur. Gigi Becali poate sa le ofere si un milion de dolari, este prea putin important pentru noi ceea ce se intampla la Steaua si la Timisoara. Meciul se va juca pe teren", a spus Barcauan.

Andone ii critica pe olteni

Tehnicianul lui Dinamo s-a aratat iritat de reactia avuta de spectatorii prezenti la „Seara Campionilor" in momentul in care dinamovistul Dan Alexa si-a facut aparitia pe gazon. „Spectatorii din Craiova au gresit cand l-au huiduit. Ce ar insemna daca nationala ar juca un meci pe stadionul din Stefan cel Mare si Mihaita Plesan ar fi huiduit de cei din prezenti? Nu este normal ca un jucator caruia i se canta imnul sa aiba parte de o astfel de primire. Este lipsa de civilizatie", a spus Andone.

Alexa: „Meciul de la Timisoara este ca o finala"

Dinamovistul Dan Alexa spune ca patronul Stelei, Gigi Becali, trebuie sa stea linistit pentru ca nu va fi nevoit sa dea banii celor de la „Poli" AEK. „Becali isi va pastra banii, sa stea linistit. Meciul cu Timisoara este ca o finala, este decisiv. Timisoara va juca cu ambitie, va avea un public minunat in spate", a spus Alexa, care a mentionat ca prin faptul ca au fost huiduiti la Craiova jucatorii dinamovisti s-au calit pentru Timisoara.
×
Subiecte în articol: sport timisoara