x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Dinamo a avut 14 jucatori!"

„Dinamo a avut 14 jucatori!"

26 Mai 2004   •   00:00

Cu doua etape inainte de finalul campionatului, stelistii par a se fi resemnat cu gandul ca au pierdut titlul in acest sezon. Jucatorii si oficialii gruparii din Ghencea spun insa in continuare ca rivala Dinamo a fost ajutata de arbitri pentru a iesi campioana.

IONUT PADURARU

IRONIC. Primul care a acuzat defavorizarea Stelei a fost Vivi Rachita, spunand ca faze asemanatoare ale dinamovistilor au fost judecate diferit. Rachita a comentat ironic faptul ca gruparea din Ghencea are mai multi jucatori convocati la nationala decat rivala din Soseaua Stefan cel Mare. „Noi avem un lot mai valoros, dar Dinamo a avut in acest sezon un trio formidabil care le-a adus foarte multe puncte: Danciulescu - Niculescu - Corpodean. Sper ca la anul, acesta sa se destrame si sa luam noi titlul", a spus veteranul stelist.

INEGALITATE. Secundul Stefan Iovan a fost si mai transant, spunand ca Dinamo a beneficiat, in afara de greselile arbitrilor, si de noncombatul unor jucatori adversi. „S-a vazut, mai ales in ultima perioada, ca titlul nu s-a jucat numai pe teren. In multe partide, Dinamo a fost sustinuta de arbitri. Dinamovistii intra 11 pe teren si cu trei sunt vreo 14 contra 7 adversari, cam asa joaca ei partidele", a spus Iovan.

Dorinel a inceput alergarile

Revenit din Germania, unde a efectuat prima parte a recuperarii pentru accidentarea la coapsa, Dorinel Munteanu s-a antrenat ieri in Ghencea. El a facut o alergare usoara, dupa care s-a pregatit la sala de forta. Ca si colegii sai, Dorinel este aproape convins ca Dinamo nu mai poate pierde titlul in acest an. „Dinamo e pe primul loc, cred ca va iesi campioana. Digeram foarte greu faptul ca ei vor fi cei care vor face chef la sfarsitul campionatului, dar trebuie sa acceptam acest lucru", a spus Munteanu, care nu a acuzat arbitrajele nefavorabile pentru neindeplinirea obiectivului din acest sezon: „Trebuie sa ne uitam mai mult in gradina noastra, nu sa comentam arbitrajele. Avem si noi unele lipsuri, am facut unele greseli, pe care nu trebuie sa le repetam la anul daca vrem sa castigam titlul".

Nu se vor face schimbari

Dupa ce suporterii au cerut, la meciul cu FCM Bacau, aducerea ca antrenor a lui Marius Lacatus, secundul Stefan Iovan a declarat ieri ca nu este momentul ca la Steaua sa se faca schimbari. ÑEram pe banca, nu aveam de unde sa stim rezultatul de la Timisoara. Am crezut ca se refera la faptul ca, probabil, Lacatus o sa ne ajute in ultima etapa, cand Ceahlaul joaca impotriva lui Dinamo. In rest nu vad de ce suporterii ar scanda numele lui Lacatus, pentru ca echipa este pe un drum bun. Nu este momentul sa ne despartim de nimeni, deoarece Steaua si-a aratat valoarea. La anul vom incerca sa nu mai facem pasi gresiti, pentru a ne distanta decisiv. Este dureros ca de atatia ani nu am luat nici un trofeu. In trecut, era o vorba care spunea ca pentru Steaua locul doi nu existaì, a comentat Iovan.
×
Subiecte în articol: sport dinamo