x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Ne-am crezul fotbalisti"

„Ne-am crezul fotbalisti"

17 Mai 2004   •   00:00

FC Brasov si-a asigurat aproape sigur prezenta in Divizia A si in campionatul viitor dupa victoria obtinuta in fata apaticei echipe din Alba Iulia. Cu 3 etape inainte de final, elevii lui Razvan Lucescu s-au distantat la 5 puncte de primul loc retrogradabil.

REZERVAT. Chiar daca Brasovul pare a nu mai avea emotii, antrenorul Razvan Lucescu a fost rezervat in declaratii dupa meci: „Nu consider echipa salvata de la retrogradare atata timp cat matematic nu suntem salvati. Daca dupa meciul de la Timiºoara i-am certat pe baieti, acum vreau sa-i felicit". Lucescu era multumit mai ales de faptul ca elevii sai au reuºit sa inscrie al doilea gol in doar 10 jucatori de camp.

SANCTIUNI. De partea cealalta, Alexandru Pelici, antrenorul lui Apulum, si-a mustruluit serios elevii pentru prestatiile foarte slabe din ultimele etape, care au facut ca visul numit Cupa UEFA sa se indeparteze definitiv. „Ne-am crezut prea repede fotbaliºti. Suntem departe de acest statut. Am jucat foarte slab. Probabil ca vor urma sanctiuni financiare pentru jucatori", a spus Pelici despre echipa sa, care trece printr-o acuta criza financiara. (Silviu Stoica - Brasov)

×
Subiecte în articol: sport