x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport „Noi vom lua titlul"

„Noi vom lua titlul"

12 Mai 2004   •   00:00
„Noi vom lua titlul"

Gigi Becali a afirmat ieri ca lupta cu Dinamo se va da pana in momentul in care una dintre rivale va face un pas gresit. El recunoaste ca sansele „ros-albastrilor" s-au mai diminuat, dar e convins ca titlul va ajunge in cele din urma in Ghencea.

PAUL ANDONE, IONUT PADURARU

Patronul Stelei, Gigi Becali, ramane increzator in sansele „ros-albastrilor" de a cuceri titlul. „Simt eu ca noi vom lua campionatul. Ceva de sus, ceva divin, imi spune ca noi vom castiga. Daca ramanem pe locul 2, asta e, jocul Stelei e oricum cel mai bun."

SANSE. Gigi Becali a recunoscut ca sansele echipei sale se diminueaza pe masura ce etapele trec: „Am sperante in urmatoarele meciuri, pentru ca se poate intampla orice. E adevarat ca sansele Stelei scad, pe masura ce etapele trec, dar ne vom lupta pana la final. Promit ca vom juca corect, pentru ca asa am facut-o pana acum si la fel vom juca si in viitor". Patronul Stelei spune ca rivalii din Stefan cel Mare merita sa fie lideri: „Dinamo merita sa fie pe primul loc, pentru ca a castigat multe meciuri si joaca bine. Dar vom vedea ce va fi la sfarsit. Cred ca Gloria Bistrita are sanse foarte mici sa-i incurce".

INDIRECTE. Boss-ul Stelei pare indecis in ceea ce priveste stimularea financiara a adversarilor lui Dinamo. „Nu sunt hotarat ce strategie sa adopt. Am momente in care imi spun ca oricum echipele care infrunta pe Dinamo trebuie sa traga pentru ele mai intai. Pai, in ultima etapa, Ceahlaul daca este amenintata cu retrogradarea va juca. Daca e deja scapata, chiar daca dau prima oricat, nu va mai avea pentru ce sa traga", a spus Gigi Becali.

Acesta crede ca doar Petrolul, Poli Timisoara sau Ceahlaul ii pot incurca pe „caini". Patronul Stelei a refuzat sa comenteze declaratiile directorului executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, care a spus ca locul doi e rezervat Stelei: „Nu ii raspund eu acum lui Borcea. El nu e un om rau".

PREMIERI. Gigi Becali i-a premiat si pe sportivii de la clubul de arte martiale Steaua wu-shu, care au obtinut 17 medalii la campionatele nationale de la Targu-Mures.

Pentru medaliile de aur, Becali a oferit 5 milioane de lei, pentru argint, 3 milioane de lei, iar pentru bronz, 2 milioane de lei. Boss-ul Stelei a anuntat ca, in cazul in care echipa de fotbal va castiga titlul, fiecare fotbalist va primi cate 25.000 de dolari.

„Nu ma intereseaza Giovani"

Patronul Stelei a adoptat o politica mai diplomatica fata de rivalii sai din fotbal. Astfel, el nu a dorit sa comenteze posibila plecare a varului sau, Ioan Becali, de la Rapid. „Nu ma intereseaza ce face Giovanni! M-am saturat de scandaluri. Eu nu sunt genul de om sa atac pe cineva la greu. E omul la greu, ce mai trebuie sa zic si eu?! Nu am nimic cu el si nu am avut niciodata", a spus Gigi Becali. „Sunt un pic obosit. Sunt si eu om, nu sunt din stanca. Nu mai am timp de altii, ma concentrez asupra familiei mele, a fotbalului si a politicii." Gigi Becali l-a laudat pe antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone: „Tot respectul pentru ce a reusit sa faca acolo".

Piturca: „Nationalul ne-a pus mereu probleme"

Antrenorul Stelei, Victor Piturca (foto), s-a aratat ingrijorat inaintea partidei de azi, cu FC National. „Nationalul ne-a pus mereu probleme in Ghencea. Ramane o echipa periculoasa, cu toate ca a pierdut impotriva ultimei clasate. Sper ca echipa mea sa repete evolutiile bune si sa ne adjudecam cele 3 puncte", a spus tehnicianul stelist. Piturca a mai spus ca, desi a castigat derbyul cu Rapid, Dinamo mai poate fi oprita in drumul spre titlu si de alte echipe, proxima ocazie fiind chiar meciul de azi cu Gloria Bistrita. „Cand esti pe primul loc orice meci e greu, mai ales daca adversarul e angrenat in lupta pentru evitarea retrogradarii. In primul rand trebuie sa castigam noi toate meciurile, se va gasi cineva sa incurce pe Dinamo", a spus Piturca.

Neaga nu s-a antrenat

Cel mai bun om al Stelei in acest retur, Adrian Neaga, nu a participat la sedinta de pregatire de ieri-dimineata a „ros-albastrilor". El a acuzat o lovitura sub genunchi, dar este foarte probabil ca atacantul pitestean se va afla in teren diseara, la meciul cu FC National. Este sigur insa ca Victor Piturca nu poate conta pentru meciul cu „bancarii", pe Nicolae Dica, suspendat dupa ce a acumulat 7 cartonase galbene.

Dorinel Munteanu il ironizeza pe Borcea

Dorinel Munteanu a comentat ieri declaratiile lui Cristi Borcea, conform carora Steaua este facuta pentru locul doi. „E tipic lui Borcea. Ar trebui sa se gandeasca in primul rand la echipa sa, ca prea s-au pregatit pentru diferite ligi in ultimii ani", a spus veteranul stelist, care a precizat ca Steaua nu s-a impacat cu locul doi. „Obiectivul nostru era Liga Campionilor. Si din UEFA putem intra in Europa, pentru ca avem locul doi asigurat", a spus Munteanu.
×
Subiecte în articol: sport dinamo becali gigi becali stelei