x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport A deraiat Denizli

A deraiat Denizli

16 Feb 2004   •   00:00

Antrenorul Giray Bulak si 6 jucatori ai echipei Denizlispor au scapat nevatamati, dupa ce trenul cu care acestia calatoreau spre Istanbul, in vederea meciului cu Besiktas, a deraiat.

OBSTACOL. Conducerea lui Denizli a decis initial ca echipa sa plece la Istanbul cu avionul. Formatia turca s-a deplasat vineri la Izmir, de unde urma sa decoleze spre Istanbul, insa a revenit in localitate dupa ce a aflat ca aeroportul este inchis din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, Turcia fiind sub zapada week-end-ul trecut. Adversarii "vulturilor" au pornit din nou spre Istanbul in noaptea de vineri spre sambata, dar s-au oprit in orasul Kutahya, de unde au trebuit sa isi continue calatoria cu trenul, deoarece soselele erau blocate din cauza zapezii.

DESPARTIRE. O parte a echipei si-a continuat calatoria cu trenul "Meram", in timp ce antrenorul Giray Bulak si sase jucatori au pornit spre Istanbul cu trenul "Pamukkale", care, in drum spre localitatea unde trebuia sa se dispute jocul, s-a rasturnat. "Au sarit de pe sine cele trei vagoane aflate dupa vagonul in care calatoream noi. Nici eu si nici jucatorii mei nu am fost raniti", a declarat Bulak.
Dupa producerea accidentului, Bulak si cei sase jucatori si-au continuat calatoria spre Istanbul tot cu trenul.

Umit Davala in ritm de hip-hop
Fotbalistul lui Werder Bremen Umit Davala isi va lansa, la sfarsitul lunii februarie, un album de muzica hip-hop. Refrenul uneia dintre piese, numita "O poveste de dragoste ", va fi interpretat, alaturi de Davala, de fotbalistii Tumer Metin, Emre Asik, ambii de la Besiktas, Berkant Goktan, Suat Usta, Volkan Arslan si Cihan Haspolatli, toti patru de la Galatasaray. Versurile cantecului interpretat de internationalii turci vorbesc despre locul 3 obtinut de nationala Semilunii la Cupa Mondiala din 2002.

Adrian Ilie a fost decisiv
Besiktas a invins ieri pe Denizli cu 3-1, dupa ce a fost condusa cu 1-0. Meciul trebuia sa se dispute sambata, dar, la propunerea lui Mircea Lucescu, s-a amanat din cauza conditiilor atmosferice. Doua dintre golurile "vulturilor" au fost reusite de Adrian Ilie. "Cobra" a egalat scorul in minutul 41 din penalty si a stabilit scorul final in minutul 66. La Besiktas nu a evoluat Ilhan Mansiz, care a semnat un contract de 2 ani cu japonezii de la Vissel Kobe, urmand sa primeasca 4,5 milioane de dolari. Intr-un alt meci, Bursa a trecut cu 1-0 de Ankaragucu.

×
Subiecte în articol: sport