x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport A intrat la mijloc

A intrat la mijloc

de Mario Morcov    |    Marius Mihalcea    |    01 Sep 2008   •   00:00
A intrat la mijloc

DINAMO – U CRAIOVA 1-0  ●  Oltenii n-au profitat de omul în plus
După meciul cîştigat în faţa juveţilor, tehnicianul grupării din Ştefan cel Mare, Mircea Rednic, a intrat în conflict atît cu patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, cît şi cu propriii şefi.



DINAMO – U CRAIOVA 1-0  ●  Oltenii n-au profitat de omul în plus
După meciul cîştigat în faţa juveţilor, tehnicianul grupării din Ştefan cel Mare, Mircea Rednic, a intrat în conflict atît cu patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, cît şi cu propriii şefi.

“Drăgănescu să se ducă la cules prune! Dacă are onoare, să se retragă singur, fiindcă se face de rîs. E un măscărici!”, a răbufnit la final Vasile Turcu, unul dintre acţionarii lui Dinamo, considerînd că arbitrul l-a expulzat gratuit pe brazilianul Julio Cesar Correa şi mult prea uşor pe Ropotan. “Meci greu făcut de arbitru. Voi avea o discuţie cu preşedintele CCA şi cu Mircea Sandu, pentru că s-a mers prea departe. Drăgănescu este un arbitru slab, care nu are ce căuta în Liga 1”, a spus preşedintele executiv al roş-albilor, Cristi Borcea.   

RĂZBOI TOTAL.
Mircea Rednic a pus cele două eliminări dictate de Mugurel Drăgănescu împotriva lui Dinamo pe seama relaţiei dintre centralul din Breaza cu Adrian Porumboiu, finanţatorul lui FC Vaslui, echipă cu care trupa lui Rednic va da piept etapa viitoare. “Am probleme în apărare, deoarece Tamaş şi Julio Cesar nu vor juca la Vaslui. După ce am văzut arbitrajul ăsta, fac legătura că Drăgănescu este omul de casă al Vasluiului”, a spus tehnicianul lui Dinamo. “Ce spune Rednic depăşeşte nivelul spitalului de nebuni. Nu îmi poate provoca decît compasiune. El mi-a dat un SMS după meci în care mi-a spus că sînt deştept, că mă iubeşte şi că sînt cel mai bun preşedinte de club alături de care a lucrat, nu ca proştii de la Dinamo, care stau şi fumează trabucuri”, a replicat Porumboiu la GSP TV, punîndu-l pe Rednic într-o situaţie ingrată faţă de şefii săi. Iar Borcea a reacţionat prompt: “Toată lumea ştie că lui Rednic i se spune «Strîmbu'» sau «Perversu'». Mă surprinde acest mesaj. Binenţeles că îi vor cere explicaţii lui Rednic, îl va costa mult de tot. E problema mea cum îl va costa. Ce să facem dacă nu avem arbitraje favorabile?!”.

La finalul partidei din Ştefan cel Mare, gazdele i-au reproşat lui Drăgănescu maniera de arbitraj, considerînd că acesta l-a eliminat gratuit pe Julio Cesar Correa şi mult prea uşor pe Ropotan

Tratament

Cei peste 300 de fani ai Universităţii veniţi din Bănie să asiste la meci şi reţinuţi de forţele de ordine la intrarea în Bucureşti au promis răzbunare. Galeria Ştiinţei intenţionează ca la meciul cu FC Timişoara să lase peluza goală, ori să intre pe stadion şi să facă ravagii. La întoarcerea spre Craiova suporterii au proferat injurii la adresa lui Mititelu, vinovat, în opinia lor, de situaţia creată.

GRABĂ

“L-am eliminat pe Julio Cesar pentru că a ripostat după ce Moţi a fost lovit. După ce am văzut reluările, cred că m-am pripit puţin, însă nu consider că am greşit atît de grav încît acţionarii lui Dinamo să fie atît de vehemenţi. Nu sînt arbitrul de casă al nimănui, aşa cum a afirmat domnul Rednic”
Mugurel Drăgănescu – arbitru

Teamă

Mircea Rednic a explicat la final de ce a ales să efectueze şi ultimele două schimbări pe care le mai avea la dispoziţie, după ce în minutul 36 îl înlocuise pe Tamaş, accidentat, cu Moţi, înaintea startului reprizei secunde: “Am riscat, am zis ori la bal, ori o să am soarta lui Andone la Cluj. Ne-a lipsit omogenitatea, dar a meritat să albesc, chiar dacă puteam să albesc de tot în această partidă”.

Moţi a făcut primul pas spre reconciliere

Cum trecerea sa la Lazio se amînă, Cosmin Moţi şi-a schimbat discursul. “M-am simţit minunat cînd am văzut cum am fost primit de suporteri. Mi-au scandat numele şi îmi cer scuze pentru declaraţiile date la nervi după meciul cu Rapid, cînd am spus că vreau să plec. Le promit suporterilor că nu voi pleca, pentru că vreau să cîştig campionatul cu Dinamo. În momentul de faţă nu mă mai interesează nimic altceva”. Transferul lui Moţi trenează din cauza faptului că cluburile nu s-au pus de acord asupra sumei ce urmează să facă obiectul tranzacţiei. 

×
Subiecte în articol: sport dinamo rednic