x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport A ramas in atentia generalului

A ramas in atentia generalului

02 Mar 2004   •   00:00

Prin victoria de la Osnabruck (1-0), Energie Cottbus ramane in lupta pentru promovarea in Bundesliga, golul marcat de Reghecampf in minutul 55 aducand 3 puncte importante pentru echipa sa. In minutul 87, el a vazut insa cartonasul rosu, dupa o altercatie cu Spork, de la gazde.

ELIMINARE. "A fost un meci foarte aprig, pentru ca ei sunt pe ultimul loc cu sanse de a scapa, iar noi luptam pentru promovare. Am revenit dupa o etapa de suspendare si ma bucur ca am marcat golul victoriei. A fost un sut din lovitura libera, marca "Reghe", care a lovit mai intai bara si apoi a depasit linia portii. Pacat de eliminarea din final, dar sper sa nu ma suspende, pentru ca nu am fost eu vinovat, adversarul mi-a pus mana in gat. Asa a scapat si Salihamidzic de la Bayern acum doua etape".

NATIONALA. Reghe i-a pus o vorba buna la conducerea "energeticienilor" lui Catalin Racanel, care evolueaza tot in liga a doua germana, la Eintracht Trier: "Vrem sa-l aducem la noi din vara, pentru ca e un stangaci excelent". Pentru Laurentiu, meciul nereusit cu Danemarca a ramas mult in urma: "Ma gandesc in continuare la echipa nationala. Eu imi vad de treaba la club, restul depinde de selectioner". Surse din FRF au confirmat ca mijlocasul lui Energie este monitorizat in continuare, Anghel Iordanescu interesandu-se de soarta lui dupa fiecare meci.

×
Subiecte în articol: sport