x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Aceeaşi eroare

Aceeaşi eroare

de Marius Mihalcea    |    26 Feb 2008   •   00:00
Aceeaşi eroare

George Copos a găsit o similitudine între eşecul trupei lui Rednic şi cel al rivalei din Ghencea.

RAPID - finanţatorul giuleştenilor oferă o soluţie


George Copos a găsit o similitudine între eşecul trupei lui Rednic şi cel al rivalei din Ghencea.

Înfrângerea suferită de Steaua la Iaşi nu l-a surprins foarte tare pe George Copos, acesta considerând că “roş-albaştrii” nu sunt departe de “alb-vişinii”, care au capotat cu “U” Cluj.

 

COMPARAŢIE. “La Iaşi s-a petrecut o mare surpriză, deoarece greşim atunci când mergem la o partidă cu gândul că am câştigat-o înainte de a intra pe teren. Asta e marea greşeală pe care o facem noi, românii, de fiecare dată. Poli Iaşi, la fel ca «U» Cluj, a jucat cu o mare determinare. Am toată consideraţia faţă de aceste echipe, iar clujenii, care ne-au învins în zece oameni, cred că merită să rămână în prima divizie”, a declarat Copos. Legat de faptul că centralul Robert Dumitru i-a anulat Rapidului un gol valabil, acţionarul feroviarilor a spus: “Ni se scoate mingea din plasă, deci va trebui întotdeauna să înscriem cel puţin trei, patru goluri pentru a fi siguri că măcar o parte dintre acestea vor fi validate de arbitri”.

 

Au făcut memoriu la CCA

Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a depus ieri memoriu la CCA împotriva centralului Robert Dumitru. “Încriminăm golul anulat eronat lui Boya în minutul 32 şi faza din minutul 25 cred, când Goga trebuia eliminat pentru lovitura aplicată lui Săpunaru”, a spus Zotta, care şi-a arătat scepticismul în privinţa faptului că arbitrul va fi suspendat: “åsta e al treilea memoriu pe care-l facem, dar nu ştiu ce o să se întâmple, fiindcă la celelalte două nu am primit nici măcar un răspuns”. Altfel, Romeo Stancu şi Mugurel Buga, care au fost expulzaţi de la prima echipă, vor debuta vineri la satelitul Rapidului, în liga a treia, în meciul cu CS Buftea. “Cu ei doi în echipă ne putem bate pentru promovare”, a declarat antrenorul Florin Motroc.

 

 

×
Subiecte în articol: sport