x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adi Mutu, golul 70

Adi Mutu, golul 70

de Vlad Ionescu    |    29 Ian 2008   •   00:00
Adi Mutu, golul 70

Chiar dacă nu a făcut un meci extraordinar, Adrian Mutu (foto) a contribuit din plin la victoria cu 2-0 obţinută de Fiorentina, în deplasare, în faţa lui Empoli, în etapa a 20-a din Serie A.

Chiar dacă nu a făcut un meci extraordinar, Adrian Mutu (foto) a contribuit din plin la victoria cu 2-0 obţinută de Fiorentina, în deplasare, în faţa lui Empoli, în etapa a 20-a din Serie A. “Anonim în prima repriză, mai activ în partea secundă, a făcut o frumoasă acţiune personală şi a marcat un gol norocos, care a decis meciul”, a notat agenţia Datasport. Românul a înscris în minutul 85 al 70-lea gol al său în Il Calcio şi al 13-lea în acest sezon, aflându-se pe locul doi în ierarhia golgeterilor, la egalitate cu Zlatan Ibrahimovici (Inter), lider fiind David Trezeguet (Juventus), cu 15 goluri.

 

POPULAR. Pe de altă parte, Mutu s-a clasat pe locul 6 în topul celor mai buni fotbalişti din lume în 2007, într-un sondaj realizat de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului. El a pri­mit 21.481 de voturi, primul loc fiind ocupat de egipteanul Moha­med Abouterika (Al-Ahly Cairo), cu 1.017.786 de voturi.

×
Subiecte în articol: sport