x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adrian Mititelu: Eu mi-am sacrificat averea să fac o echipă, alţii i-au îmbogăţit pe arbitrii!

Adrian Mititelu: Eu mi-am sacrificat averea să fac o echipă, alţii i-au îmbogăţit pe arbitrii!

de Ovidiu Ciutescu    |    24 Apr 2009   •   00:00
Adrian Mititelu: Eu mi-am sacrificat averea să fac o echipă, alţii i-au îmbogăţit pe arbitrii!

Patronul Universităţii Craiova este convins că "mulţi oameni din fotbalul românesc au beneficiat de jocurile arbitrilor" şi susţine că "fenomenul corupţiei era binecunoscut, dar nimeni nu a avut curajul să ia măsuri".



"Eu mi-am sacrificat averea, am pus foarte mult suflet şi poate arbitrii ne-au creat probleme mari la inimă. Poate într-o zi, dacă voi avea un infarct, îl voi avea şi din cauza arbitrilor. Au creat multă supărare în rândul fanilor, în rândul opiniei publice, în rândul fotbalului. După părerea mea, arbitrii au ajuns unde le era locul, pentru că fenomenul era arhicunoscut de toţi din fotbalul românesc, dar nimeni nu avea curaj să ia masuri, pentru că sunt şi foarte mulţi oameni din fotbalul românesc care au beneficiat de jocurile arbitrilor. Este un moment bun pentru fotbalul românesc, este un pas important spre curăţirea lui", a spus patronul Universităţii pe site-ul clubului oltean.

Adrian Mititelu nu pare mulţumit cu modul în care justiţia încearcă să cureţe mizeria din fotbalul românesc. Asta pentru că, în opinia boss-ului oltean, DNA nu a arestat niciunul dintre capii acestui flagel: "Sută la sută sunt unii care au făcut de zece ori mai mult decât Penescu, dar au avut şansă. Le ştiu toţi, dar nu au curajul şi bărbăţia să le spună. Spun ceea ce cred eu, spun fără nicio teamă, pentru că nu am de ce să-mi fie teamă. Eu nu pot furniza probe DNA-ului, eu spun numai ceea ce se vorbeşte. Coroborat cu faptele de pe teren, lucrurile sunt aproape clare, dar e greu de demonstrat. "

×
Subiecte în articol: sport