x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adrian Porumboiu: Mă bucur mai mult că a plouat, dar sunt fericit şi pentru victoria echipei

Adrian Porumboiu: Mă bucur mai mult că a plouat, dar sunt fericit şi pentru victoria echipei

31 Mai 2009   •   00:00
Adrian Porumboiu: Mă bucur mai mult că a plouat, dar sunt fericit şi pentru victoria echipei

Adrian Porumboiu este un om fericit. Zâmbetul nu îl poartă pe buze pentru reuşita FC Vaslui, 1-0 contra Rapid Bucureşti, sau pentru succesul fiului său la festivalul de film de la Cannes. Cunoscutulş om de afaceri este bucuros pentru că a plouat, astfel culturile sale agricole fiind salvate.



"Mă bucur mai mult că a plouat, dar sunt fericit şi pentru victoria echipei", a spus Porumboiu. Totuşi, fostul arbitru internaţional i-a felicitat pe Cristi Dulca şi compania pentru victoria de sâmbătă seara:  "Îi felicit pe jucători, însă victoria cu Rapid nu are nici o valoare dacă nu batem la Craiova. Acum nu mă mai gândesc la retragere, voi lua o decizie după meciul din Bănie". Şovăiala lui Porumboiu îşi are explicaţia în faptul că încă mai speră la calificarea echipei în Europa League. "Vreau să fie linişte la echipă, să pregătim foarte bine meciul cu Universitatea. Suntem aproape de a ne îndeplini obiectivul. Dacă vom juca la fel cum am făcut-o cu Rapid, nu ar trebui să avem emoţii la Craiova", a spus Porumboiu, citat de gsp.ro.

În urmă cu o săptămână, dezamăgit după înfrângerea categorică a echpei la Buzău, scor 1-4, Adrian Porumboiu  a declarat că se va retrage din vară de la conducerea clubului.

×
Subiecte în articol: sport