x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Adulmeca titlul

Adulmeca titlul

10 Mai 2004   •   00:00

Dupa o partida pe care a controlat-o in majoritatea timpului, Dinamo a obtinut ieri o dubla victorie. A ramas pe primul loc si a reusit sa castige pentru prima oara in Giulesti dupa 6 meciuri.

SORIN ANGHEL, MARIAN STEFAN

Ca si in derby-ul cu Steaua, rezerva Stefan Grigorie a fost cel care a decis succesul "cainilor".

ATITUDINI. Dinamo a aratat ieri ca un mecanism foarte bine asamblat, chiar in lipsa lui Claudiu Niculescu, in vreme ce Rapid si-a etalat gaurile uriase, parasind gazonul sub o ploaie de huiduieli. In lipsa presedintelui Ioan Becali, ramas fidel televizorului, giulestenii au fost depasiti la toate capitolele. La final, jucatorii lui Hizo au preferat o retragere discreta, aidoma unei armate care a pierdut toate bataliile razboiului.

DECISIV. Imediat dupa pauza, Andone a mutat pentru sah-mat, trimitandu-l in teren pe Stefan Grigorie, cel care a inceput sa intre in rolul armei secrete pentru Dinamo. Intrat in locul inutilului Claudiu Dragan, mijlocasul oltean a hotarat soarta jocului prin doua executii de varf autentic. Dupa fluierul final, Viorel Hizo a gasit vinovatul: "Consider ca rezultatul a fost decis de arbitraj. Ni s-a anulat pe nedrept un gol al lui Nita, plus un penalty neacordat. Lor le-a dat totul, iar noua, lovituri libere din jumatatea proprie".

VAGON-RESTAURANT. Aproape intreaga conducere dinamovista a fost prezenta aseara in Giulesti. Singurul absent a fost "vicele" Gigi Netoiu, aflat la Focsani. La pauza, in timp ce patronul Rapidului, George Copos, pleca la vestiare, Cornel Dinu s-a ridicat de pe scaun si si-a invitat colegii la o cafea, insa a facut-o ironic: "Haideti la o cafea. Fac eu cinste, au astia vagon-restaurant aici!".

George Copos a "plusat" la pauza

Principalul actionar al giulestenilor, George Copos, a venit special pentru derby de la Eforie Nord, unde s-a aflat timp de cateva zile cu probleme de afaceri. Patronul Rapidului a fost nervos pe parcursul primei reprize, iar la pauza a plecat nervos la vestiarul echipei sale, nemultumit de jocul elevilor lui Viorel Hizo. Copos a incercat sa-si mobilizeze echipa, anuntand ca prima initiala va fi dubla in cazul unui succes.

Dolha l-a felicitat pe Alexa

Rezerva in meciul de aseara, Emilian Dolha a recunoscut la sfarsit superioritatea rivalilor. Portarul rapidist s-a dus la dinamovistul Alexa si i-a spus: "Va felicit! Ati fost mai buni si ati castigat pe merit. Aveti cea mai buna echipa din campionat. Meritati sa luati titlul!". La randul lui, Cristi Munteanu a zis: "Am demonstrat ca avem cea mai buna echipa si meritam sa luam titlul. Sa nu ne credem insa campioni, mai avem destule meciuri

Rednic a stat langa "caini"

Fostul antrenor al Rapidului, Mircea Rednic, a urmarit prima parte a meciului din Giulesti de la peluza unde a stat galeria dinamovista, fiind insotit de un sofer al clubului giulestean. Fanii dinamovisti, in jur de 3.500, au afisat un banner pe care scria: "Punctele cardinale, mai multe ca titlurile voastre nationale", aluzie la cele doar 3 titluri de campioana obtinute de Rapid in istoria sa. In replica, "Legione Granata" a scos doar o singura panza: "Episodul 7". Trimiterea suporterilor "visinii" era la cele sase victorii consecutive ale favoritilor in ultimele intalniri directe.
×
Subiecte în articol: sport