x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Alba Iulia – Rapid 0-1: Până la urmă a decis Ioniţă

Alba Iulia – Rapid 0-1: Până la urmă a decis Ioniţă

de Mihai Igirosanu    |    15 Mar 2010   •   00:00

Deşi ameninţaţi să piardă la "masa verde" meciul câştigat în etapa trecută, cu FC Timişoara, giuleştenii s-au impus la limită pe terenul celei mai slabe echipe din Liga 1.

Omul decisiv pentru trupa lui Nicolae Manea a fost atacantul vândut la 1. FC Köln, Alexandru Ioniţă. În chiar minutul 3, puştiul teribil al Rapidului a marcat unicul gol al întâlnirii, graţie unui trasor de la circa 25 de metri, care l-a lăsat fără replică pe Cornel Cernea. Până la final, de remarcat doar accidentarea stoperului Ricardo Fernandes, care a fost transportat direct la spital după un contact dur cu atacantul Unirii Alba Iulia, Nemanja Jovanovici.

Pe final, autorul golului, Ioniţă, a ieşit şi el, acuzând o accidentare. Cu un nou antrenor pe bancă, Blaz Sliskovici, poreclit pe vremuri "Maradona din Balcani", jucătorii echipei-gazdă s-au întrecut în execuţii hilare, încăpăţânându-se deseori să şuteze penibil de la mare distanţă.

De pe bancă, Sliskovici n-a putut găsi decât o singură soluţie, să-l trimită în atac pe stoperul Kanyuka, un fotbalist împrumutat de la CFR Cluj şi despre care, la finalul sezonului, nu vom mai şti nimic.

×
Subiecte în articol: sport