x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Alcaraz îl zdrobește pe Wolf și ajunge în turul doi la Roland Garros

Alcaraz îl zdrobește pe Wolf și ajunge în turul doi la Roland Garros

de Redacția Jurnalul    |    26 Mai 2024   •   18:56
Alcaraz îl zdrobește pe Wolf și ajunge în turul doi la Roland Garros
Sursa foto: Hepta

Al treilea favorit al Grand Slam-ului de la Roland Garros, Carlos Alcaraz, a început cu dreptul tentativa sa de a obține primul titlu la Paris. El l-a învins duminică pe americanul J.J. Wolf cu 6-1, 6-2, 6-1. Spaniolul nu a arătat că ar avea probleme la brațul său afectat de un accident.

Semifinalistul de anul trecut a ajuns la Roland Garros cu doar patru meciuri la activ pe zgură din cauza unei probleme la antebrațul drept care l-a obligat să lipsească de la Monte Carlo, Barcelona și Roma, apărarea titlului de la Madrid fiind, de asemenea, stopată de această problemă.

După ce a recunoscut că încă mai are îngrijorări persistente și a purtat o manșetă de compresie, spaniolul în vârstă de 21 de ani i-a îngrijorat pe fanii săi de pe arena Philippe Chatrier, când și-a pierdut serviciul în primul game al meciului.

Wolf, un lucky loser venit din turneul de calificare, care își face a doua apariție pe tabloul principal de la Paris, s-a luptat să țină pasul cu adversarul său, dar jucătorul de 25 de ani a și-a pierdut de trei ori serviciul în setul inaugural.

Alcaraz și-a dublat rapid avantajul și apoi a luat un avans de 3-0, sub acoperiș în setul al treilea, după ce a început să plouă, înainte de a închide meciul cu o minge greșită de Wolf.

În tutl următor, Alcaraz va întâlni câștigătorul meciului dintre Draper și De Jong.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Alcaraz wolf roland garros