x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Alegere falimentara - Giulestenii au calculat prost

Alegere falimentara - Giulestenii au calculat prost

de Marius Mihalcea    |    10 Dec 2006   •   00:00
Alegere falimentara - Giulestenii au calculat prost
JIUL - RAPID 1-0
"Alb-visiniii" s-au opus vehement amanarii pentru la primavara a rundelor din retur, care fusesera programate sa se desfasoare in decembrie, in continuarea turului, iar Pandurii si Jiul i-au decapitat.

Cu o luna in urma, nu mai putin de 14 grupari din primul esalon au cerut ca primele doua etape din retur sa nu se mai desfasoare in acest an, conform calendarului stabilit initial, ci in luna martie a anului viitor. "Sa se respecte programul competitional fixat inaintea inceperii sezonul!", a sarit ca ars presedintele Rapidului, Constantin Zotta. O pozitie explicabila, in conditiile in care trupa lui Razvan Lucescu era pe val. Pandurii si Jiul i-au dat insa peste cap socotelile oficialului giulestean, iar in loc de sase puncte, Rapid s-a ales numai cu unul.

MEA CULPA. "Alb-visiniii" au descins la Petrosani hotarati sa spele rusinea patita in urma cu o saptamana, cand au terminat la egalitate, 1-1, pe teren propriu, cu Pandurii. Nu le-a iesit. Mai mult decat atat, pe fondul unui joc lipsit de orice orizont, giulestenii au capotat, 0-1, golul victoriei "minerilor" fiind marcat de Vrajitoarea, in minutul 85. Extrem de abatut la finalul partidei, Razvan Lucescu a luat asupra sa intreaga responsabilitate a esecului. "Eu sunt singurul vinovat pentru acest rezultat. Jiul a meritat sa castige, pentru ca a avut mai multa rautate in joc", a spus tehnicianul gruparii de sub Podul Grant. Marius Maldarasanu, din nou foarte sters, in ton de altfel cu evolutiile sale din ultima vreme, a avut o alta parere: "Nu Razvan Lucescu este vinovat pentru aceste rezultate si nu stiu daca e meritata victoria Jiului. Asteptam vacanta si trebuie noi s-o dregem cumva".

EXTAZ. De partea cealalta, antrenorul petrosanenilor, Marin Tudorache, radia de bucurie: "O victorie mare, care ne mentine in lupta pentru evitarea retrogradarii. E cel mai important succes din cariera mea, pentru ca Rapid este o echipa mare. Cred ca am meritat sa castigam, dar ma multumeam si cu un egal". In ciuda faptului ca echipa sa a obtinut o victorie putin scontata, patronul Jiului, Alin Simota, nu s-a extaziat peste masura. "Nu ma asteptam sa castigam cele trei puncte, dar chiar daca e un rezultat mare pentru noi, gandurile ni se indreapta in principal catre indeplinirea baremului de 25 de puncte. Daca pe parcurs va aparea sansa salvarii de la retrogradare, cu atat mai bine", a declarat boss-ul "minerilor". BESTIA NEAGRA. Vrajitoarea (dreapta) a dat lovitura in poarta lui Apoula

×
Subiecte în articol: sport