x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Alexe a fost reprimit în lotul primei echipe a lui Dinamo

Alexe a fost reprimit în lotul primei echipe a lui Dinamo

22 Apr 2010   •   00:00

Jucătorul dinamovist Marius Alexe a fost inclus, joi, în lotul primei echipe, după ce a cerut "înţelegere" din partea suporterilor pentru gestul său de a pleca din cantonament, alături de Mărgăritescu, Boştină, Zicu şi Cristea, informează site-ul oficial al grupării "alb-roşii".

Alexe nu a cerut clemenţă şefilor clubului, dar speră ca suporterii să  înţeleagă situaţia sa. "În ultima perioadă am trecut printr-o stare de nervozitate, de tensiune peste măsură. Am evoluat destul de bine, însă rezultatele nu au apărut. A venit şi eliminarea din Cupa României... Nu am fost antrenat pentru aceste insatisfacţii, dar am fost antrenat într-o situaţie regretabilă. Sper că suporterii să-mi acorde înţelegerea necesară pentru a trece peste acest moment", şi-a motivat Alexe gestul de a părăsi cantonamentul.

"Sunt din 2000 la Dinamo. Prin muncă am urcat, treaptă cu treaptă, toate etapele carierei mele! Am evaluat foarte bine în ultimele zile această situaţie. Nu cer clemenţă clubului! Sunt convins că măsură luată de Dinamo va fi regulamentară. Şi mi-o asum", a mai declarat Alexe pentru www.fcdinamo.ro.

×
Subiecte în articol: redactie