x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Aliuta a plecat de acasa

Aliuta a plecat de acasa

14 Mai 2004   •   00:00

Ideea conform careia Marian Aliuta este implicat intr-un scandal sexual a declansat, inevitabil, probleme in familia acestuia, drept pentru care s-a mutat la club.

MADALINA CORBEANU

Marian Aliuta, care traverseaza o perioada nefasta si pe plan profesional, nu este amenintat, deocamdata, cu divortul. Mijlocasul stelist este casatorit din anul 2001 si are 2 copii, Bianca (4 ani) si Laurentiu (1 an si jumatate). De cateva zile, numele fotbalistului din Ghencea a fost asociat cu cel al altor jucatori din echipa nationala, care au fost fotografiati in timp ce intretineau relatii sexuale cu diferite femei. Se pare ca Gabriela, sotia mijlocasului, si-a manifestat dorinta de a se separa pentru o vreme de „jumatatea" sa. Pentru a impiedica acest lucru, Aliuta a preferat sa stea intr-un cantonament prelungit, astfel ca el a locuit la club chiar si in zilele in care colegii lui plecau acasa.

IMPREUNA. Contactata telefonic, Gabriela Aliuta a marturisit ca nu vrea sa-si expuna viata particulara in public: „Este problema noastra, si o s-o scoatem cumva la capat. De fapt, timpul le va rezolva pe toate, nu pot sa spun acum ce se va intampla". Un lucru este sigur: sotia fotbalistului crede ca, in momentul de fata, Aliuta trebuie sa-si recapete locul in primul unsprezece al Stelei. „Nu va pleca la Dinamo si nici la o alta echipa din tara. Daca nu va redeveni titular, vom pleca in strainatate", a spus Gabriela Aliuta. Declaratia intareste faptul ca ea nu se gandeste, deocamdata, sa divorteze de sotul sau.

Dorit de Rednic la Craiova

Situatia lui Marian Aliuta la Steaua nu este deloc fericita. In ultima vreme, decarul din Ghencea nu a mai fost titular, situatie ce arata ca nu mai este in gratiile lui Piturca. Cu toate acestea, valoarea mijlocasului stelist este in continuare apreciata, cluburi mari ca Dinamo si Universitatea Craiova aratandu-si interesul pentru serviciile sale. Alaturi de Aliuta, au mai fost ofertati de echipa din Banie si Falemi, Mutica si Nae. „Cred ca lui Aliuta i-ar prinde bine macar un an cu mine. Am facut o propunere, el vrea sa joace in strainatate si i-am spus ca, daca nu merge, il astept la Craiova", a declarat antrenorul oltenilor, Mircea Rednic. Cu toate acestea, Marian Aliuta nu a dat un raspuns favorabil nici unei oferte. El mai are un an de contract cu Steaua, singura echipa la care isi doreste sa evolueze, dupa cum a marturisit. In iarna, purtatorul tricoului cu numarul 10 al „ros-albastrilor" a fost aproape de un transfer la Torpedo Moscova.
×
Subiecte în articol: sport aliuta