x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Aliuta s-a intors in Ghencea

Aliuta s-a intors in Ghencea

28 Feb 2004   •   00:00

Dupa ce miercuri dimineata parasise Romania pentru a se alatura lotului lui Torpedo Moscova in Cehia, Marian Aliuta a revenit ieri in tara, nemultumit de faptul ca rusii i-au oferit alte conditii financiare decat cele promise.

OFERTA. Cele doua cluburi se intelesesera, Steaua urmand sa primeasca un milion de dolari de la Torpedo pentru serviciile mijlocasului. Salariul lui Aliuta trebuia sa fie de 450.000 de dolari, jucatorul urmand sa primeasca inca 100.000 de dolari din partea lui Gigi Becali pentru ca venise la Steaua liber de contract. Numai ca, ajuns in Cehia, locul de pregatire al lui Torpedo, lui Aliuta i s-au oferit alte conditii financiare decat cele negociate initial. Astfel, el ar fi urmat sa primeasca 300.000 de dolari anual, cu 150.000 mai putin decat se stabilise.

REVENIRE. Suparat, mijlocasul a vorbit cu patronul Gigi Becali si cu antrenorul Victor Piturca, intrebandu-i daca poate reveni la Steaua. Cei doi au confirmat, spunandu-i lui Aliuta ca este bine venit in Ghencea.
"Oferta rusilor nu a fost serioasa. Sunt dezamagit. Mai am contract cu Steaua un an si jumatate si vreau sa-l duc la bun sfarsit. Dupa ce s-a intamplat, nu mai plec din Ghencea!", a spus Aliuta.
( PAUL ANDONE )

Libanezul spune ca Spartak intreaba de Radoi

"Impresarul" de la MiddleEastFootball, libanezul Mohamed S. Chbaro, pe al carui site a aparut anuntul prin care Mirel Radoi era dat ca transferabil pentru Europa, sustine ca pentru capitanul Stelei interesul e mare. "Am fost sunat recent de presedintele lui Spartak Moscova, cu care ma aflu in contact. De asemenea, clubul spaniol Albacete (unde evolueaza Catalin Munteanu) m-a anuntat ca ofera 6 milioane de dolari si un salariu anual de 600.000 pentru Radoi. Aceasta ultima oferta se pare ca va fi refuzata de conducerea Stelei", ne-a declarat Chbaro. (Mihai Igirosanu)

×
Subiecte în articol: sport