x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Alt egal la vârf!

Alt egal la vârf!

de Marius Mihalcea    |    09 Mar 2010   •   00:00
Alt egal la vârf!
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

Rapid a rămas singura formaţie din cele şapte creditate cu şanse la titlu care a câştigat în runda a 20-a, după ce ieri trupa lui Marius Lăcătuş nu a reuşit decât o remiză sub Tâmpa.



De la bun început, misiunea moldovenilor la Braşov nu se anunţa deloc uşoară, în condiţiile în care gazdele râvnesc şi ele cel puţin la un loc de cupă europeană. Meciul a început sub nota de dominare a elevilor lui Viorel Moldovan, care numai în primele cinci minute au ratat două ocazii foarte bune de gol, prin Savici şi Ilyeş.

De partea cealaltă, vasluienii au apărut pentru prima dată în careul advers abia în minutul 20. Şi, spre deosebire de braşoveni, au făcut-o decisiv, Delgado punând piciorul pentru 0-1 la centrarea de pe partea stângă a lui Gerlem. Golul încasat împotriva cursului jocului le-a tăiat elanul braşovenilor, care până la pauză n-au mai găsit decât rareori drumul spre poarta lui Kuciak.

În partea secundă însă, cu Sburlea pe teren în locul lui Savici, braşovenii şi-au regăsit aplombul din debutul meciului. Prin urmare, jocul s-a mutat iarăşi în preajma careului mare al vasluienilor, iar, ca o consecinţă logică a acestui fapt, în minutul 60, Abrudan a reuşit să egaleze: 1-1. Ultimele 30 de minute le-au aparţinut tot braşovenilor, care n-au mai reuşit să-şi treacă însă în cont decât o bară, prin Zaharia, după o lovitură de colţ. Rezultat final 1-1, astfel că, din cele şapte echipe care şi-au propus cucerirea titlului, numai una, Rapid, a reuşit să câştige în această etapă.

Lupta la vârf rămâne însă foarte strânsă, în condiţiile în care între echipa de pe locul întâi, ocupat de CFR Cluj, şi cea de pe poziţia a şaptea, Dinamo, nu sunt decât patru puncte diferenţă.

×
Subiecte în articol: sport