x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Amenintat cu moartea!

Amenintat cu moartea!

02 Mar 2004   •   00:00

Jucator la Energie Cottbus, Laurentiu Reghecampf a fost implicat saptamana trecuta intr-un incident mai putin obisnuit. Fotbalistul a fost acuzat de o minora, in varsta de 17 ani, ca a agresat-o fizic in timpul Carnavalului Orasului Cottbus.

Dupa meciul de saptamana trecuta pierdut, pe teren propriu, in fata lui FC Nurnberg, intreaga echipa a lui Energie a fost invitata la sarbatoarea orasului.

INCIDENTUL. In timp ce toata lumea se simtea bine, "atacand" berea si carnatii, fotbalistii echipei din liga a doua germana au fost asaltati de pusti pentru autografe. Reghecampf, vedeta echipei, a fost unul dintre jucatorii cei mai solicitati. "La un moment dat, au aparut doua pustoaice, care abia se mai tineau pe picioare de la cata bautura turnasera in ele", povesteste Laurentiu. "Au inceput sa ne ia peste picior, ca de ce dam autografe, ca suntem cu nasul pe sus, prostii de genul asta. La un moment dat, una dintre ele a devenit chiar agresiva, iar eu am luat-o de maini si am rugat-o sa se linisteasca. Asta a fost tot."

FRATELE. Respectiva, Martina Kreusslain, 17 ani, s-a dus dupa incident la politie sa depuna plangere impotriva jucatorului, dar starea avansata de ebrietate a atras atentia politistilor, care s-au convins rapid ca au de-a face cu o mincinoasa.

A doua zi, fotbalistul roman a avut surpriza sa gaseasca, pe forumul suporterilor de pe site-ul clubului, mesaje de amenintare primite din partea fratelui fetei.

Acesta il acuza pe Reghecampf de agresiune, proferand ulterior amenintari la adresa acestuia. "Mi-a dat mesaje obscene, apoi a spus ca vrea sa ne intalnim sa ne batem parte in parte. Imi spunea ca oricand si oriunde ma asteapta sa ne duelam si sa aleg eu orice arma pentru ca trebuie sa platesc pentru ceea ce facusem. Ochi pentru ochi, a zis. La inceput chiar nu am acordat atentie acestor lucruri, am crezut ca e un pusti nebun, caruia o sa-i treaca", ne-a spus Laurentiu.

Banii vor fi donati suporterilor

Situatia s-a complicat in momentul in care Mariana, sotia fotbalistului, l-a sunat pe Laurentiu sa-i spuna ca in fata casei este o gasca de 10 nebuni in frunte cu fratele Martinei. Ingrijorat de soarta sotiei si a baietelului sau, Laurentiu s-a grabit spre casa, dar cand a ajuns, turbulentii plecasera. Sfatuit de vecini, Laurentiu s-a dus la politie pentru a depune plangere impotriva fratilor Kreusslain. "Avand o multime de martori si obtinand de la cei care se ocupa de site-ul clubului mesajele trimise de individ, nu am mai stat pe ganduri. I-am actionat in judecata pe cei doi, iar procesul este in curs de desfasurare. Dosarul a fost trimis de politie la procuratura. Imaginea mea a fost afectata si, in plus, am fost amenintat direct, lucruri cu care nu este de glumit. Am cerut o suma importanta drept despagubire pe care o voi dona adevaratilor suporteri ai lui Energie", ne-a declarat Reghecampf.
( PAUL ANDONE )

×
Subiecte în articol: sport