x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andone a ajuns la Bucureşti şi negociază cu Dinamo

Andone a ajuns la Bucureşti şi negociază cu Dinamo

de Ovidiu Ciutescu    |    09 Oct 2009   •   00:00
Andone a ajuns la Bucureşti şi negociază cu Dinamo
Sursa foto: Adrian Pogingeanu/

Ioan Andone a ajuns în această dimineaţă la Bucureşti pentru a negocia preluarea Dinamo Bucureşti. Încă antrenor al arabilor de la Al Ahli Dubai, Andone a evitat orice contact cu presa care îl aştepta la Aeroportul Henri Coandă. Oficialii din Ştefan cel Mare sunt convinşi că Ioan Andone îşi va rezilia contractul cu Al Ahli, mai ales că joi seară nu a obţinut decât o remiză, scor 1-1, în meciul disputat în deplasare cu formaţia Al Dhafra Abu Dhabi, primul din Grupa A a Cupei Emiratelor Arabe Unite. În campionat, după disputarea a două etape, Al Ahli Dubai ocupă ultima poziţie, a 12-a, cu două înfrângeri şi golaveraj 2-8!



Cristian Borcea a recunoscut făţiş că  Andone este favorit să îl înlocuiască pe Dario Bonetti pe banca tehnică a echipei "alb-roşii". Preşedintele lui Dinamo a condiţionat prezenţa lui Andone pe banca tehnică de rezilierea contractului cu Al Ahli: "Am o listă cu trei antrenori, Andone, Andone, Andone. Altă variantă nu există, Andone face eforturi să găsească o soluţie de a ajunge în Ştefan cel Mare, pentru că el are o mentalitate de învingător, dar îl accept cu o singură condiţie - manager general, pentru că nu mai vreau să am de-a face cu echipa şi cu tot ce ţine de asta. Totul depinde de Andone, noi ţinem legătura cu el, m-a bucurat enorm dorinţa lui de a reveni. Azi sau mâine sigur se decide şi toţi acţionarii sunt de acord ca el să vină la Dinamo".

"Am venit în Bucureşti pentru că am primit două zile libere de la club şi am de rezolvat nişte probleme personale. Nu pot să vorbesc de nicio negociere cu Dinamo pentru că nu am rezolvat nimic cu Al-Ahli. Preşedintele clubului nu a fost prezent la meciul de joi. Dacă va fi să negociez cu Dinamo, voi anunţa public, nu am niciun secret, dar mai mult de atât nu pot să spun. Eu am precizat ce vreau încă de acum câteva zile, să vedem ce va fi. Duminică am antrenament cu Al-Ahli şi trebuie să mă întorc", Ioan Andone, antrenor Al Ahli Dubai.

×
Subiecte în articol: sport