x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andone are de unde alege

Andone are de unde alege

de Marius Mihalcea    |    12 Mai 2010   •   00:00
Andone are de unde alege
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Rapid s-a impus luni seară, pe teren propriu, scor 1-0, în faţa formaţiei Pandurii, însă subiectul zilei în Grant nu este bătălia cu Dinamo pentru locul şase, ultimul de Europa League, ci Ioan Andone, pe care giuleştenii şi-l doresc la echipă şi sezonul viitor.

Ce spune însă "Fălcosul"? "Sâmbătă am discutat cu domnul Copos şi e posibil să rămân la Rapid. Am spus că am două oferte din străinătate şi, dacă nu primesc un răspuns până la 31 mai, atunci voi continua la Rapid. Am fost contactat de un club dintr-o ţară arabă, nu însă din Arabia Saudită, şi de altul din Europa, dar nu din Est. Acesta din urmă mi-ar putea da un răspuns mai devreme de 31 mai", a declarat Andone la finalul partidei cu gorjenii.

Ce anume l-ar mai determina însă pe Andone să continue la Rapid? "Suporterii de aici merită mai mult. Mă bucură faptul că m-au acceptat, iar ăsta e un câştig care m-ar face să continuu aici. Plus că deja am stabilit ce jucători transferăm, ce jucători vor pleca. Oricum, dacă plec las un raport cu tot ce am muncit aici, iar dacă rămân îmi voi duce proiectul mai departe."

Din punctul de vedere al lui Cristian Săpunaru, jucător care la finalul sezonului va reveni la FC Porto, lucrurile sunt chiar mai complicate la Rapid, o altă problemă care trebuie urgent rezolvată fiind cea a restanţelor financiare. "Sunt supărat pe domnul Copos, iar dânsul ştie foarte bine de ce. Ar trebui să scoată banii, să se gândească mai bine că planeta nu s-a scufundat şi că sunt jucători care şi-au dat viaţa pentru Rapid, iar acum sunt luaţi la mişto."


Unirea Urziceni mai luptă doar pentru locul secund
Scăpată matematic de emoţiile retrogradării, Gloria Bistriţa a ţinut aseară în şah, scor 0-0, pe Unirea Urziceni şi, indirect, a dat o mână de ajutor CFR-ului în lupta pentru titlu. Ardelenii au făcut uitată evoluţia penibilă din etapa precedentă, când au pierdut cu 6-0, la Braşov, reuşind să ţină la respect o echipă care a venit la Bistriţa doar cu gândul la victorie. Unirea, care a acuzat din plin absenţa lui Apostol, nu a arătat nimic deosebit pe tot parcursul întâlnirii şi chiar dacă a dominat, a făcut-o fără inspiraţie, nepunând în nici un moment cu adevărat în pericol poarta apărată de Albuţ. La final, întregul stadion a scandat "CFR, CFR!", semn că toată suflarea bistriţeană s-a bucurat că titlul se va întoarce în Ardeal după o pauză de doi ani. În ciuda acestui rezultat, formaţia ialomiţeană se menţine pe poziţia secundă a clasamentului, care asigură calificarea în tururile preliminare ale Ligii Campionilor, având un punct în faţa lui FC Vaslui.

Neluţu Sabău e decis să plece de la FC Timişoara
O altă formaţie de la vârf care ar putea rămâne descoperită la nivelul băncii tehnice o dată cu finalul sezonul este FC Timişoara. Neluţu Sabău (foto) a anunţat la finalul partidei FC Timişoara - Gaz Metan Mediaş (0-2) că îşi va înainta demisia după ultima etapă a campionatului. "Mai sunt două jocuri şi cred că şi eu ca om am început să mă satur. Se pare că nu sunt dorit la Timişoara şi aştept să vină vara pentru a face altceva. Voi pleca. La fiecare joc am fost înjurat, mi s-a cerut demisia. N-am cerut să fiu iubit sau încurajat, ci doar respect. Domnul Marian Iancu nu-mi va schimba decizia, îmi pare rău", şi-a anunţat intenţiile "Moţul" la finalul jocului cu medieşenii.

×
Subiecte în articol: sport rapid ioan andone