x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andone: "Vreau gazon ca in Giulesti!"

Andone: "Vreau gazon ca in Giulesti!"

04 Mar 2004   •   00:00
Andone: "Vreau gazon ca in Giulesti!"

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, regreta faptul ca returul campionatului s-a amanat cu o saptamana.

TEREN. "Eu, ca orice antrenor, imi facusem un calendar, un program de pregatire, dar nu-i nimic, vom fi gata de lupta si peste o saptamana. Ma deranjeaza un pic faptul ca vom juca trei meciuri intr-o saptamana, dar asta e situatia", a spus Ando, referindu-se si la meciul din Cupa. "Terenurile sintetice nu sunt o varianta buna pentru noi, pentru ca nu toate cluburile pot face fata din punct de vedere financiar. Si gazonul de pe Dinamo, recunoscut ca unul dintre cele mai bune, a inceput sa nu mai reziste. Mi-as dori un gazon ca acela din Giulesti si as accepta chiar sa jucam o jumatate de campionat pe un alt teren, pentru a avea un teren de calitate", a continuat tehnicianul.

LUCESCU. Intrebat despre afirmatia lui Mircea Lucescu, conform careia, din tara, doar Dinamo ar putea intra in Liga Campionilor, Andone a spus: "Lucescu cunoaste foarte bine fotbalul romanesc si stie ce vorbeste. Cert e ca avem nevoie de o echipa in Liga Campionilor, iar eu sper ca Dinamo sa fie aceea". (Paul Andone)

"Sper ca Gigi sa ramana cu banii"

Andone a atins si subiectul deschis de Gigi Becali legat de faptul ca Steaua va stimula adversarii lui Dinamo si Rapid. "Nu am nimic impotriva, dar sper ca Gigi sa ramana cu banii in buzunar. Nu e nimic rau in faptul ca stimulezi o echipa sa castige, important este sa nu o stimulezi sa piarda! Poate si Dinamo va recurge la aceasta metoda. Oricum, returul se anunta foarte dificil", a spus Ando.

×
Subiecte în articol: sport