x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andrei Cristea: "Sperăm să câştigăm pentru prima dată la Urziceni"

Andrei Cristea: "Sperăm să câştigăm pentru prima dată la Urziceni"

26 Mar 2010   •   00:00

Atacantul Andrei Cristea a declarat, vineri, că speră ca echipa sa să câştige pentru prima dată pe terenul Unirii Urziceni, în meciul programat duminică, în etapa a 24-a a Ligii I.

"Întâlnim o echipă bine organizată, trebuie să fim atenţi, noi ne dorim să câştigăm, dar nu ştim ce se va întâmpla. Unirea Urziceni este o echipă care a adus destule puncte în Liga Campionilor, dar sperăm să câştigăm pentru prima dată pe terenul lor. Eu aş juca 2 solist la această partidă. Mai avem şi alte partide importante de jucat, vom mai pierde puncte, asta este sigur", a spus Cristea, înaintea antrenamentului de vineri al lui Dinamo.

"Va fi un meci greu, cu campioana en-titre. Noi vrem să plecăm neînvinşi de la Urziceni, dar nu mergem la egal. Se vor găsi jucători şi în apărare, nu numai în atac, pentru că avem un lot numeros, nu este nevoie să ne reprofilăm. Sunt accidentări destul de grave, dar sper să reuşim să ne impunem la Urziceni. Cu orice echipă am merge acolo, trebuie să mergem la victorie pentru că noi suntem Dinamo", a spus şi mijlocaşul Marius Alexe.

Partida Unirea Urziceni - Dinamo se va disputa duminică, de la ora 20:00.

×
Subiecte în articol: redactie