x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Antrenament nocturn cu sarbii

Antrenament nocturn cu sarbii

26 Aug 2004   •   00:00

In aceasta seara, de la ora 20:00, stadionul "Steaua" va gazdui o confruntare pe care trupa lui Walter Zenga a decis-o inca de la Belgrad. Desi a incheiat campionatul sarb pe locul 3, Zeleznik s-a dovedit un adversar de o foarte slaba factura.

MIHAI IGIROSANU

In pofida declaratiilor lui Walter Zenga, care isi indemna elevii la maxima concetrare, e clar ca partida din aceasta seara nu poate fi decat un antrenament cu public in vederea meciului cu Universitatea Craiova. Steaua asteapta deja tragerea la sorti pentru primul tur al Cupei UEFA, unde va fi cap de serie si poate visa cu ochii deschisi la faza grupelor.

MENAJAT. Dupa ce marti i s-a descoperit o ciupitura de menisc si leziuni ale ligamentului colateral extern, capitanul Stelei, Mirel Radoi, este incert pentru partida din aceasta seara. De ieri, transferul bosniacului Mitrovici a revenit in actualitate, dupa sosirea atacantului din Emiratele Arabe.

SARBI. In frunte cu patronul Aka Bulic, delegatia adversarilor Stelei, Zeleznik Belgrad, a sosit ieri in Bucuresti. Antrenorul principal, Mile Tomici, considera ca Steaua este principala favorita in meciul din aceasta seara. "Vom incerca sa jucam mult mai bine decat am jucat la Belgrad. Infrangerea cu scorul de 4-2 nu a fost atat de socanta", a declarat tehnicianul "plavilor". Mijlocasul Radjenovic a fost mult mai realist: "Speranta moare ultima. Putem intoarce rezultatul din prima mansa, desi este foarte greu. Avem o misiune aproape imposibila la Bucuresti. Daca vom juca la fel ca in meciul tur, nu avem nici o sansa". In preziua meciului, site-ul oficial al gruparii belgradene a notat: "Toate gandurile sunt indreptate spre revansa cu Steaua. Jucatorii lui Mile Tomici vor incerca sa atenueze impresia lasata dupa prima mansa si sunt constienti ca, daca vor sa se califice, trebuie sa produca un miracol".

×
Subiecte în articol: sport