x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Antrenori - Şeicul Olăroiu

Antrenori - Şeicul Olăroiu

de Mihai Igirosanu    |    15 Apr 2008   •   00:00
Antrenori - Şeicul Olăroiu

Antrenorul care a cucerit ultimele două titluri de campioană ale Stelei şi a condus echipa roş-albaştrilor în semifinalele Cupei UEFA, Cosmin Olăroiu, a devenit campion şi în Arabia Saudită.

Antrenorul care a cucerit ultimele două titluri de campioană ale Stelei şi a condus echipa roş-albaştrilor în semifinalele Cupei UEFA, Cosmin Olăroiu, a devenit campion şi în Arabia Saudită.

 

 

Echipa lui Cosmin Olăroiu, Al Hilal Riyadh, s-a impus duminică seară, cu 1-0, chiar pe stadionul rivalei la titlu, Al Ittihad Jeddah. Golul echipei lui “Oli” a fost marcat de cel mai valoros jucător saudit al momentului, mijlocaşul Yasser Al Qahtani (’48), iar Al Hilal a ieşit campioană graţie rezultatelor directe, în tur, la Riyadh, cele două echipe terminînd la egalitate, 0-0.

 

 

SĂRBĂTOARE. La meciul de pe stadionul care poartă numele Prinţului Abdullah al-Faisal au asistat circa 30.000 de spectatori, dintre care aproape jumătate au susţinut pe Al Hilah, fanii celor două echipe fiind la un pas de a se încăiera chiar pe stadion. Clubul din Riyadh a cucerit cel de-al 11-lea titlu din palmares, după ce Olăroiu îl condusese în acest sezon şi la cîştigarea Cupei Prinţului Arabiei Saudite, iar luna viitoare va lupta pentru Cupa Regelui. De la Riyadh, Cosmin Olăroiu a declarat pentru Jurnalul Naţional: “A fost un meci tensionat, după ce am marcat am fost dominaţi. Atunci, în memorie mi se succedau obsedant imagini de la meciul de la Middlesbrough, cînd am ratat incredibil cu Steaua finala Cupei UEFA, dar şi de la halucinantul Getafe – Bayern, din acest sezon. În mod normal, trebuia să primim medaliile la sfîrşitul jocului, însă oficialii Federaţiei au renunţat la idee pentru a nu inflama atmosfera şi aşa tensionată din tribune. Clubul nostru caută un adversar celebru din Europa pe care să-l întîlnim într-un amical pe stadionul nostru înaintea căruia să aibă loc ceremonia de decernare a trofeului şi medaliilor. Cînd am revenit la Riyadh, imediat după aterizare, a fost nevoie să fim scoşi pe o ieşire secretă, pentru că la aeroport erau mii de suporteri fericiţi. De altfel, sărbătoarea fanilor noştri a blocat circulaţia în Riyadh”.

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport