x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Antrenorul Viorel Moldovan debutează cu o victorie

Antrenorul Viorel Moldovan debutează cu o victorie

de Ovidiu Ciutescu    |    04 Noi 2008   •   00:00

Viorel Moldovan, s-a declarat bucuros după victoria cu 3-0 obţinută de echipa sa în faţa Poli Iaşi, în Cupa României. Acesta a fost primul meci pe care fostul internaţional l-a bifat în cariera de antrenor principal. Pe banca lui Poli Iaşi s-a aflat  Ionuţ Popa, antrenor care îşi anunţase plecarea de la echipă după egalul înregistrat cu Pandurii în Liga 1.



“Sunt bucuros şi vreau să felicit băieţii pentru modul de joc. Acesta e modul în care trebuie să jucăm de acum încolo. A fost o victorie categorică, chiar dacă puteam face un scor mai bun. Am avut multă dinamică, mobilitate, acea plăcere de a juca. Am mare încredere că vom continua pe aceeaşi pantă ascendentă. Le-am spus să savureze această victorie care vine după o perioadă dificilă, dar de mâine avem treabă, deja ne focalizăm pe meciul cu Otopeniul. Avem nevoie de puncte şi de aceea ne dorim victoria cu Otopeni. Era important să debutez cu o victorie. A fost un blocaj la echipă, peste care jucătorii au reuşit să treacă”, a spus Moldovan la finalul meciului. Proaspătulş antrenor al Sporting vaslui susţine că obiectivul său este câştigarea acestei competiţii!

De cealaltă parte, antrenorul ieşenilor, Ionuţ Popa, s-a prezentat foarte supărat la conferinţa de presă de după meci şi a spus că nu ştie dacă va rămâne la echipă sau dacă va pleca de la Poli Iaşi: “Câţiva jucători au dovedit că nu au faţă nici măcar de primul 18. Au avut azi o şansă la care au dat cu piciorul. Nu ţineam neaparat să câştigăm, ci să jucăm. Trebuiau să dovedească faptul că eu m-am înşelat atunci când nu i-am băgat în teren”. Acesta a afirmat, ironic, că s-a întors la echipă, după ce iniţial a anunţat că demisionează, pentru meciul cu FC Vaslui şi pentru un meci amical cu echipa a doua de la Iaşi.

×
Subiecte în articol: sport