x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Argăseală a ridicat capul din pământ

Argăseală a ridicat capul din pământ

de Marius Mihalcea    |    07 Mai 2010   •   00:00
Argăseală a ridicat capul din pământ
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gazeta Sporturilor/Intact Images

În Ghencea, din mai 2005, atunci când a fost adus de Mihai Stoica, Valeriu Argăseală nu s-a făcut remarcat la Steaua decât prin atitudinea umilă pe care a avut-o faţă de Gigi Becali. Pentru fostul tuşier, cuvântul celui care îl plăteşte a fost întotdeauna literă de lege.



"Da şefu', să trăiţi, am înţeles şefu'", cam aşa s-a manifestat Argăseală în relaţia cu patronul în cei cinci ani în care a fost fie director executiv, fie preşedintele grupării "roş-albastre". Şi probabil această atitudine serviabilă nu s-ar fi schimbat nici astăzi, dacă Gigi Becali nu se grăbea să anunţe, printre altele, că din vară Dinu Gheorghe îi va lua locul lui Argăseală în fruntea clubului.

Atât i-a trebuit lui Argăseală ca să-şi schimbe radical comportamentul faţă de patron! "Am fost terorizaţi toată săptămâna! Nu e corect ca Gigi Becali să vorbească urât de jucători cu patru etape înainte de final. Doar că jucătorii au dat dovadă că sunt mari caractere", a răbufnit preşedintele executiv al Stelei la adresa lui Gigi Becali la finalul meciului de la Buzău cu Astra, câştigat de elevii lui Mihai Stoichiţă cu scorul de 2-0.

Surprinzător, Gigi Becali a tratat atacul lui Argăseală cu multă înţelegere, semn că actualul preşedinte rămâne o soluţie în cazul nefericit în care Dinu Gheorghe va declina oferta finanţatorului Stelei de a prelua funcţia numărul unu în cadrul clubului din Ghencea . "Da, am greşit că am vorbit de jucători. Ar trebui să nu mai vorbesc, dar apoi o să apară tot felul de speculaţii şi tot felul de subiecte inventate", a spus Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: sport steaua conducere conflict