x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Argăseală: Nu există motive de panică în privinţa activităţii clubului

Argăseală: Nu există motive de panică în privinţa activităţii clubului

03 Apr 2009   •   00:00

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că activitatea grupării din Ghencea se desfăşoară normal şi că nu există motive de intrare în panică în privinţa viitorului acesteia, după arestarea finanţatorului Gigi Becali, scrie Mediafax.

"Este foarte normal ca în momente ca acestea noi, cei care lucrăm în club, de la jucători până la conducere şi celelalte servicii, să transmitem un semnal în legătură cu situaţia din club, pentru că încep deja să se facă speculaţii şi este normal ca noi să dăm răspunsuri. În calitate de cetăţean şi noi în calitate de cetăţeni putem să ne expunem acest punct de vedere pentru justiţia incompletă care a avut loc, dând un semnal. Infractorii sunt liberi, iar păgubaşul reţinut. Activitatea la club se va desfăşura normal, probabil va fi urmărită de alţi oameni din partea acţionariatului, în aceste zile. Nu există niciun fel de motiv de intrare în panică sau de speculaţii pentru situaţia economică a clubului, care să afecteze clubul. Suntem în derularea tuturor activităţilor, în mod normal", a spus Argăseală.

Valeriu Argăseală a precizat că nu ştie când se va judeca recursul în cazul lui Becali, dar speră că finanţatorul FC Steaua va avea câştig de cauză. "Recursul va fi susţinut de avocaţii dânsului în aşa manieră încât va avea câştig de cauză şi va fi liber. (..) Nu ştiu când se judecă recursul, însă cu siguranţă oamenii vor avea reacţii şi se va discuta foarte mult pe această temă. Sperăm şi în acceaşi măsură cred că şi avocaţii au probe foarte solide, ca acest recurs să fie câştigat de avocaţii domnului Becali", a adăugat Argăseală.

Oficialul stelist a spus că nu se aştepta ca Becali să fie arestat şi că este un şoc ceea ce i s-a întâmplat acestuia. "Nu e normal să înceapă să apară zvonuri legate de club, cum că acesta se va crampona de această situaţie, va avea de suferit şi că activitatea la club nu va mai putea continua. Este un şoc, nu ne aşteptam la lucrul ăsta, cu atât mai mult cu cât e pentru un lucru care nu prezintă niciun fel de dovezi, dar ca repercusiuni asupra clubului vă pot spune că noi suntem bine aşezaţi, în ciuda speculaţiilor că aceste reţinere s-ar făcut cu scopul de a-i facilita unui sau altui investitor să preia clubul. Nu este fair-play să apară astfel de zvonuri. Noi va trebui să ne facem mai departe treaba, să administrăm şi să ne facem bine treaba pentru a arăta că suntem solidari cu patronul şi în măsura în care ne va sta în putinţă să obţinem rezultate bune pentru a răta solidaritate cu patronatul. Regretăm acest moment, suntem şi vom fi alături de patron, vom continua să facem activităţile la club cât ştim mai bine. La momentele grele se văd caracterele puternice, trebuie să ne unim pentru a putea merge mai departe", a menţionat Argăseală.

 

×
Subiecte în articol: sport