x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Atletism:Schimbare de imagine

Atletism:Schimbare de imagine

de Vlad Ionescu    |    14 Feb 2008   •   00:00
Atletism:Schimbare de imagine
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

FR de Atletism a demarat un proiect de dezvolare prin care va investi în acest an 3,5 milioane de euro din fonduri proprii

FR de Atletism a demarat un proiect de dezvolare prin care va investi în acest an 3,5 milioane de euro din fonduri proprii, pentru susţinerea sportivilor şi a antrenorilor, organizarea de competiţii şi dezvoltarea infrastructurii.

plan. Numai pentru premierea sportivilor şi a antrenorilor la concursurile naţionale a fost alocat un buget de 160.000 de euro, de zece ori mai mare decât în 2007, premiile urmând a fi acordate nu doar în funcţie de locul ocupat, ci şi de performanţă. “Cred că suntem singura federaţie care va premia sportivii pentru un record perso­nal”, a spus preşedintele FRA, So­rin Matei (foto). De asemenea, a fost dublat bugetul Inter­na­ţi­o­na­le­lor României, care în următorii ani vor căpăta anvergura unui Grand Prix. Pe lângă adoptarea unui nou logo, au fost demarate campaniile “Go for Gold” de pregătire a spor­ti­vilor pentru JO din 2012, şi “Lotul na­ţi­o­­nal de suporteri”, pentru atra­gerea spectatorilor pe stadioane.

×
Subiecte în articol: sport